2022-08-14

Angyalkártya szombatra: Vigasz

Veled vagyok a szükség idején és megkönnyítem sajgó szíved gyógyulását

Bővebben: Még a legerősebb ember is megtapasztalja a nyugtalanságot, nem szégyen hát időt szánni szíved gyógyítására. Ez kiváló idő arra, hogy csöndben eltöprengj igazi érzéseiden. Írd le őket a naplódban, majd szólíts engem, hogy vigaszt borítsak szívedre. Segíthetek, hogy nyugodtabb legyen az álmod, és az elméd elcsöndesedjen.

Hogyan dolgozzunk Azreael arkangyallal? Azrael aurája sárga egészen halvány árnyalatában ragyog. Szerető fényével körülveszi a szenvedőket és a haldoklókat, ezzel vigasztalva őket. Amikor közelünkben van, tojáshéj színű fényeket láthatunk csillogni a szobában. A krémszínű kalcit van ráhangolódva az energiájára, így ha ezt viseljük vagy tartjuk a kezünkben további enyhülést kaphatunk.

Meditáció: Keressünk egy csendes, nyugodt helyet és helyezkedjünk el kényelmesen.

Kezdjük el a légzésünket figyelni, és lélegezzünk mélyeket. Mondjuk ki félhangosan. Azrael arkangyal, kérlek nyújts nekem vigaszt, és könnyítsd meg sajgó szívem gyógyulását. Vizualizáljuk, ahogy egy halványsárga energia áthatja a szívünket, lelkünket, testünket. Engedjük be az elmúlt időszakban átélt nehézségeinket, de engedjük azt is, hogy átmossa ez a finom Azreal arkangyal által átitatott energia, és meggyógyítsa bennünk.

A szívünk gyógyítása után kérjük, hogy a gondolatainkat is tisztítsa meg, majd az érzelmeinket. Hagyjuk, hogy megtegye.

Mikor végzett mondjuk ki félhangosan: Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!

error: Védett tartalom!