2023-11-29

Angyalkártya tavasz utoljára: Válassz a mágikus lapok közül és kiderül mit rejtenek az égi angyalkártyák!

Dönts szabad akaratod szerint, válassz a három lap egyikéből.

Első lap: Érdem!

Tudd, hogy megérdemled a feléd áradó jóságot.
Delfinek áldása.
Hátráltattad szellemi képességeid gyümölcsözését azzal a mélyen gyökerező hiteddel, hogy nem érdemled meg a gazdag, méltóságteljes életet. Ezért szeretnélek most meggyőzni arról, hogy az áldás nem jutalom a jó viselkedésért, hanem gondolataid, gondolataid, hited, cselekedeteid hatása. Ha megengeded magadnak, hogy elfogadd a mennyei segítséget, ezzel segíted Isten tervét, hogy minél erőteljesebben kinyilváníthassa szeretetét, gondoskodását az emberekről.
A menny segítségének elfogadása nem csupán személyesen rólad szól, hanem arról is, hogy hagyd, hogy segítsenek rajtad, hogy te is segíthessél másokon.

Fogadd el a jót nagylelkűen, és erősítsd meg: “Köszönöm az ajándékokat, amelyekben részesültem. Hálásan elfogadom őket mindenki javára.”

Második lap: Hallgass az érzéseidre!

Tested pontos üzeneteket kap az istdnitől.
Az angyaloktól folyamatosan üzeneteket kapsz,akkor is amikor ezt nem veszed észre.
Ezek az üzenetek a fizikai és érzelmi érzékszerveiden keresztül érkezik,mivel tested rendkívül érzékeny az energiákra!

Sokszor nem érted az érzéseidet, azok mégis pontos üzeneteket hordoznak.
Bízz az érzéseidben, és cselekedj ezeknek megfelelően.
Kérd meg az angyalaidat, hogy védelmezzenek és vezessenek Téged.
Figyelj meg minden feszültséget a testedben, ugyanis az izmaid reagálnak gondolataid és érzelmeid,- vagy mások érzelmeinek, gondolatainak-az energiáira.
Tested mindenre reagál.
Minden élethelyzetben, életterületen, legyen az munka, párkapcsolat, vagy más.
Bízz az érzéseidben!

Harmadik lap: Égi áldás és segítség!

Segítenek neked!
Az égiek azon fáradoznak, hogy segítsenek neked még akkor is, ha ennek eredményét most még nem láthatod.

Figyelembe véve kívánságaidat, vágyaidat és képességeidet épp most dolgoznak azon, hogy milyen formában küldjék el számodra a segítséget. Abban a helyzetben vagy éppen, mint a tengerészek, akik már közel járnak a szárazföldhöz, tehát gyakran látják az élet jeleit, a repülő madarakat, vagy az óceánban úszó ágakat.

Ez a kártya a jelek figyelésére ösztönöz, amelyek a “szárazföld” (a te esetedben vágyaid megvalósulásának) közelségét jelzik.
Még ha nem is látod egyelőre bizonyítékát annak, hogy az isteni megnyilvánulás folyamatban van, ez a kártya biztosít afelől, hogy imáid meghallgatásra találtak. Őrizd meg szilárdan hitedet és szíved legyen hálával teli, hogy kinyithasd a vágyaid felé vezető kaput