2021-10-28

Angyalkártya vasárnapra: Elfogadás

Istenem és Rafael arkangyal, kérlek segítsetek, hogy elfogadjam, a dolgok jó irányba haladnak.

Rafael arkangyal azért küldi ezt a kártyát, hogy segítsen megnyugvást találni ebben a zavaros helyzetben. Az Elfogadás nem azt jelenti, hogy örülsz a dolgok jelenlegi állásának, vagy hogy erre vágytál, hanem azt, hogy kész vagy elfogadni a helyzetet. Isten és az angyalok meghallgatták gyógyító szándékú imáidat. Most arra kérnek, hogy bízd rájuk a megoldást, mégpedig azzal, hogy elfogadod a helyzetet. Ez a „sodródni az árral állapotához hasonló belenyugvás, mikor hisszük, hogy a dolgok mennek a maguk útján. Ez most nem az ellenállás vagy az erőfeszítések ideje. Nyíltan és őszintén mondd el a véleményedet, de fontos, hogy ugyanakkor kellő tisztelettel és elfogadással kezeld a helyzetet.

Lehetséges értelmezések: Az angyalok a színfalak mögött azon munkálkodnak, hogy teljesítsék kérésedet. * Tarts ki, a dolgok jó irányba fejlődnek. * Bízd a gondjaidat Istenre. * Egy váratlan, kedvező fordulat várható. * Egy csoda van készülődve számodra.

Imádság: Istenem és Rafael arkangyal, kérlek segítsetek, hogy elfogadjam: a dolgok jó irányba haladnak.

Megerősítés:

Kérd a mostani helyzetben Mihály arkangyal segítségét is

Mihály arkangyal segíthet megoldani a jelenlegi aggasztó helyzetedet. Ez a kártya egyfajta emlékeztető, hogy soha nem késő az angyalok segítségét kérni. Ha megteszed, azonnal érezni fogod a javulást, az angyalok közreműködését. Megtalálod a belső békét, új ötleteid és meglátásaid támadnak.

Mihály arkangyal leleményes és váratlan módon siet a segítségedre: csodákra számíthatsz.