2022-09-26

Angyalkártya vasárnapra: Isteni Beavatkozás

Angyalkártya titka

 

Ez a lap azt jelzi, hogy imáid meghallgatásra találtak. Az angyalok a színfalak mögött azon munkálkodnak, hogy beteljesítsék a csodát, amiért fohászkodtál. Te csak bízz és higgy, a csoda nem marad el.

Az isteni beavatkozás mindig váratlanul történik, nem tudhatod, hogy mikor és hogyan következik be. Abban biztos lehetsz, hogy az eredmény mindenki megelégedésére és javára szolgál majd.

Figyelj oda a jelekre, a megérzésekre, hiszen azok is isteni sugallatok, a kívánságod beteljesülésének térképei. * Légy türelemmel az isteni időzítés iránt. * Ha figyelsz, minden helyzetben megtalálod a jót és az áldást. * Higgy és bízz.

 

3 Megerősítés az ünnepekre:

 

1.Nincs halál és nincsenek halottaink. Mindenki él, csak nem itt, hanem ott. Tovább ment. Átköltözött. Akit szeretsz, az VAN. Szándékosan nem azt mondom, hogy akit “szerettél”- mert a szeretet nem múlik el soha. Gondolj rá, idézd meg magadban a lényét-s ő is azt teszi majd, mert ha valóban szeretitek egymást, összeköt benneteket az Aranyfonál.

2.Aki nem mutogatja magát – ragyogni kezd. Aki nem dicsekszik – sikeres lesz. Aki nem követel tiszteletet, azt elfogadják vezetőnek. Aki nem küzd senkivel, azzal senki sem képes megküzdeni.

3.A szavaknak hatalmuk van; tudat alatt irányítanak minket. Vannak mondatok, amelyek beégnek az emlékezetünkbe és meghatározzák gondolkodásunkat, értékrendünket. Vannak köztük felemelő, inspiráló és mérgező szavak, származhatnak szülőktől, tanároktól, barátoktól, sőt, ellenségektől is…

Hozzád melyik áll a legközelebb – melyik megerősítés szól hozzád? – 1-es, 2-es vagy 3-as?

 

error: Védett tartalom!