2023-09-22

Angyalmágia: Hat lépésben!

Misztikus kèz titka.

Ezotéria nemcsak egy divat hanem egy hitrendszer.

Ami magunkba vetett hit fogalmát is jelenti.

Hosszú az út aki komolyan gondolja a tanítást és alkalmazza is.

Gyakorlat teszi a mestert alapon működik minden ezo elmélet. Szóval aki csak divatguru akár lenni, egy idő után hamar lelepleződik.

Íme gyakorlat sorozat a

Spirituális energiák feltöltésère.

Mindegyikünkben megvan a gyógyítás ereje. Például, amikor megvágjuk magunkat a szervezet pár nap alatt begyógyítja a sebet.

Amikor sírunk, a szívünk és az agyunk megnyugszik, és megkönnyebbülünk. Tehát mindenkiben élnek ezek a veleszületett gyógyulási képességek, csak ezeket észre se vesszük.

Az emberi test egy hihetetlen csoda. Most ezt a cikket olvasva is számtalan reakció, folyamat zajlik le benned, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő működéshez. Egy ilyen fejlett szervezet törődést és táplálást igényel, ezért figyelj oda, mit eszel, próbálj rendszeresen mozogni, légy minél többet a friss levegőn, igyál sok folyadékot és pihenj elegendő időt. Viszont ne feledd nem csak fizikai vonatkozásokban kell önmagadat táplálnod, hanem spirituálisan is.

Hiába táplálkozol a legegészségesebben, vagy mozogsz minden nap, ha spirituálisan kimerült vagy. Igazán egészséges csak úgy lehetsz, ha a lelked is rendben van.

A spirituális energiád képezi a testedet körülvevő aurát. Ezt is ugyanúgy ápolni kell, mint a fizikai testedet.

Sokszor hajlamosak vagyunk erről elfeledkezni és értetlenül állunk, ha rossz dolog történik velünk annak ellenére, hogy fizikai síkon mindent megtettünk.

Azt, hogy a spirituális energiáink alacsony szinten mozognak könnyen megállapíthatjuk, hiszen olyan „tünetekkel” jár együtt mint:

• lelkesedés hiánya

• céltalanság

• a sehova sem tartozás érzése

• stressz és belsőfeszültség

Ha ezeket tapasztaljuk, szánjunk rá időt és hozzuk rendbe az energiaszintünket, íme a módszer:

1. LÉPÉS

Keress egy csendes helyet, ahol zavartalanul lehetsz. Feküdj le, vagy ülj le egy székre. Hunyd be a szemed és vegyél 5 mély lélegzetet. Úgy lélegezz, hogy a hasad is megmozduljon, ne csak a mellkasod.

2. LÉPÉS

Tedd össze a két kezed, mintha imádkoznál és gyengéden nyomd össze az ujjbegyeidet és a tenyered, majd emeld a kezeit a homlokod magasságába, ahol a Harmadik szem csakrája található, majd engedd le a mellkasod szintjére a Szívcsakrához.

3. LÉPÉS

Ezután óvatosan dörzsöld össze a tenyereid, amíg egy kis melegséget nem érzel, majd a jobb kezedet helyezd a szíved környékére, és a balt pedig a köldöködhöz. Ezeket a fontos pontokat a kezeidből áradó energiával feltöltöd.

4. LÉPÉS

Tarts a szemed csukva és képzelj el egy gyógyító erejű fehér fényt áradni a tenyereidből. Vizualizáld, hogy ez a fény bejárja az egész tested, és mindent feltölt ahol elhalad. Hagyd, hogy a fény átjárjon a lábujjaidtól egészen a fejtetődig. Képzeld el, hogy ez a fény egy védőburkot képez körülötted.

5. LÉPÉS

Mikor már úgy érzed elegendő energiát szívtál magadba nyisd ki a szemeid és gyengéden rázd meg a kezeid. Állj fel és mozgasd át a tested, hogy a vérnyomásod megpezsdüljön.

6. LÉPÉS

Igyál meg egy jó pohár vizet, hogy biztosítsd a hidratáltságot a nap további részéhez.

Ez egy nagyon egyszerű és könnyű módja annak, hogy energiával tölthessük fel magunkat. Ajánlott minden héten egyszer elvégezni, hogy jobban érezzük magunkat.

Forrás internet

 

error: Védett tartalom!