2023-11-29

Angyalok és Szentek áldása: Az erőgyűjtés idejében járunk.

 

 

 

Vannak olyan időszakok, amikor utunkat nem látjuk tisztán, amikor azt érezzük, amit a külső időjárás is nagyon szépen visszatükröz…

A”köd előttem, köd utánam” (Kosztolányi Dezső után).

Készül az időszak 2. Mars – Neptunusz kvadrát kapcsolata (egzakt november 19-én szombaton, 16:43), mely a kezdet és a befejezés.

 Összekapcsolódása; elsősorban tanító, erőpróbákat jelentő módon.

Sokan írtok arról, hogy nagyon alacsony az energia szintetek, nem értitek, miért éreztek most mindent ködösnek, zavarosnak, kuszának, homályosnak.

Ez a hatás szombatig vélhetően fokozódni fog, és ha ezt élitek, az is most teljesen rendben van.

Nem kell most erőltetni semmit és nem kell most über – rózsaszínben sem látni a világot, nyugodtan engedjétek meg magatoknak, ha jól esik fáradtnak – elesettnek – zavarodottnak – kiábrándultnak lenni. Nem kell mindig jól lenni! 🙂 Jöhetnek fel nagyon mélyről olyan eltemetett fájdalmak, csalódások, veszteségek, melyek valamiért vissza akarnak úszni, akár történések formájában meg is ismétlődhetnek, mert nem dolgoztuk fel őket, vagy mert valamiért nem tanultuk meg a leckét, amit tanítani akartak.

“Lassú víz partot mos” – megértésükben érdemes szép lassan haladni, nem baj, ha azonnal nem világos, mi miért tér vissza, a folyamat végére majd letisztul. 🙂

Érdemes elcsendesedni, visszahúzódni, sokat pihenni és folyamatosan befelé figyelni, mit tanít a folyamat?!

A 3. Mars – Neptunusz kvadrát odébb lesz, 2023. március 15-én, ezért ez a fajta “kezdet és befejezés” egyszerre történő jelenléte vélhetően velünk marad, gyengébben, majd újra erősebben.

Mars még a Tejúton hátrál, ezért az önfelvállalásnak és az önlegyőzésnek most nagyon nagy szerepe van, míg másik oldalon Neptunusz (és a visszahátráló Halak Jupiter is) a befejezés – lezárás – korszakváltás üzenetét hordozza.

Közben a gyors mozgású bolygók, Merkúr és Vénusz belép a Nyilas zodiákus jegyébe (Vénusz november 16-án szerdán, Merkúr november 17-én csütörtökön), a Nap pedig csak november 22-én jövő kedden, ezzel kezdetét veszi a valódi elmélyülés, az igazi transzformáció, ugyanis a csillagos égen először a Skorpió ollójának, másodszor a Skorpió szívének, harmadszor pedig a Skorpió fullánkjának energiaterén haladnak majd át, a nagy beavatások helyét, a Skorpió – Kígyótartó csillagzatot érintve, de erről fogok még írni, ha oda érkezünk, szóval a mélyenszántó – beavató – transzformációs buli még csak most fog elkezdődni.

Ezekben a napokban a Vénuszt és a Merkúrt is Jupiteri trigon hatások kísérik, ne csodálkozzunk, ha kapcsolatainkban, beleértve a párkapcsolatunkat is, illetve kommunikációnkban MÚLTUNK IGAZSÁGAI térnek vissza.

Kapcsolatainkban most érdemes hangot adni az igazságunknak!

Azt érdemes megvizsgálni, hogy a visszatérő igazságok idejét múlt, vagy időtálló hitrendszerekből fakadnak, és ha lejárt idejűek, akkor próbáljuk most őket elengedni.

Összefoglalva: nem kell most semmit erőltetni, próbáljuk ELENGEDNI AZ IRÁNYíTÁST – AKARÁST – ERŐLTETÉST.

A hitünket, az ősbizalmunkat erősítsük, illetve egy nálunknál sokkal magasabb rendezőelvben való töretlen hitet, miszerint minden úgy alakul, ahogy számunkra a legjobb.

AZ ERŐGYŰJTÉS IDEJÉBEN JÁRUNK!

SzB