2021-09-22

Angyalok és Szentek áldása hétfő reggelre: El kell engedd a fájdalmaidat!

Számolj fel minden lelki bántást és Téged ért fájdalmat/traumát!

Nem mehetsz sírva az úton, de az út előtt kisírhatod magadat!

Ebben az ‘elengedés érzésben’ nagyon fontos, többször jönni fog velünk szemben: a kényszer, valamit tenni kell. Valaminek a befejezése, és lezárása ott lesz. Most kezdődik el.
Lehet még nem láttatja magát – de hamarosan sokan érezni fogják, ez így nem mehet tovább! Ez is egyfajta elengedése valaminek,
valakinek. A lezárás, és a “pont a mondat végén”, nemcsak azt jelenti valakitől meg kell szabadulj, hanem lehet – például megfelelési kényszertől (negatív tulajdonságodtól, ami hátráltat), ami más irányba visz, és romokba dönt – ettől kell, megszabadulj, ezt kell, hogy elhagyd….

Cél: az lenne, átlépj (+) a problémákon, a karmikus feladatok megoldása mellett, és az, hogy NE maradj benne lehúzó élethelyzetekben, hanem átugord őket…! Felismerés, elfogadás, elengedés!
Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok: Az erős ember ismérve

Az erős ember nem bánt másokat.
Akkor sem, ha nincs rendben önmagával, ha cipelnie kell a sorsát, ha égeti a lelkét a fájdalom és akkor sem, ha épp gyűlöli magát.
Bármilyen kudarc, kín és csapás éri, tudja jól, hogy egyedül ő csillapíthatja a saját fájdalmát, amit csak úgy képes megtenni, ha befelé figyel. Ha feldolgoz, megemészt, félretesz, megbocsájt, elnézi a saját és más emberek gyarlóságát.
Nem bánt másokat, mert tudja jól, hogy a haragja őrizgetésével csak beleragasztja magát az adott helyzetekbe és húz maga után olyan embereket, akiknek semmi keresnivalója az életében.
Az erős ember elfogad, megért, átértékel, megbocsájt, nyitott szemmel jár, nem ragaszkodik eszmékhez, nem fröcsög, nem utálkozik és nem gyűlölködik.

A gyűlölködés a gyenge emberek fegyvere és, hogy nem az az erős, aki mások felett akar uralkodni, hanem az, aki saját magán.
Horváth Szilvia