2023-03-26

Angyalok és Szentek áldása: Kommunikációs megoldások, őszinte, nyílt beszélgetések ideje.

Nagyban tudsz előre lépni kapcsolati rendszeredben, ha őszintén és nyíltan kommunikálsz a másikkal.

Az őszinte beszélgetéssel most sok-sok lelki sérülést/blokkot meg tudsz oldani, javítani tudsz emberi kapcsolataid minőségén.

Csak kezdeményezz egy régen elhúzód beszélgetést, kommunikációt, és nyiss a másik felé, hogy tisztázhass helyzeteket, szituációkat.

Most égi segítség érkezik a megrekedt kommunikáció felengedjen, a tavaszi napfény felolvassza jégszíveket.

Hamarosan!

Egyértelműen döntsd el, mire vágysz, hogy most teljesüljön.

Ez a lap nagyon egyértelmű és konkrét válaszokat igényel a következő kérdésre: „Mit akarsz?” Éppen úgy, mint egy étteremben leadott rendelés esetén, az univerzum meghallgatta a szerelmi életeddel kapcsolatos gondolataidat és érzéseidet, és elhozta neked azt, amit kértél. Ha a felszolgált fogás panaszra ad okot, az csak azért van, mert rendelésed nem volt egyértelmű.

Amint tökéletesen nyíltan közlöd, mi az, amire vágysz, egy pillanat alatt eljön hozzád az angyalok szárnyán.

Azért húztad ezt a lapot, mert ideje, hogy egyértelmű és őszinte légy önmagaddal szemben, és hittel és optimizmussal fogalmazd meg a kéréseidet. Bízz az érzéseidben, és hozz döntéseket arról, hogy mi a legjobb számodra.

Megerősítő áldás: Érdemes várni rá!
Szerelmi életedben isteni időzítés működik.

A lelki társaddal való kapcsolat türelmet igényel, mivel sok tényező működik közre. Lelki társad szabad akarattal hozott döntéseit sem te, sem pedig az angyalok nem irányíthatják, amint azt sem, hogy mennyire álltok készen az igaz szerelemre.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy érdemes várnod erre a kapcsolatra.

Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik. Ez minden dolog áramlása. Ha megpróbáljuk másokra erőltetni emberi akaratunkat, és kikényszeríteni a történéseket, akkor nem leszünk összhangban a természettel, és akadályokkal szembesülünk. Hasonlóképpen, ha azon idegeskedünk, hogy: „mikor találkozom már a lelki társammal?”, akkor az aggodalom energiáját bocsátjuk ki az univerzumba.

A szerelem angyalai meghallották és megválaszolták a lelki társadért mondott imáidat, és a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy elhozzák neked.

A te feladatod az, hogy hallgass az intuíciódra, és kövesd még akkor is, ha úgy tűnik, hogy semmi köze a vágyadhoz. Intuíciód olyan, mint egy vakvezető kutya, aki végigvezet a meghallgatásra talált imák ösvényén.

Kövesd a megérzéseidet, és bízz a kapcsolat időzítésében!

error: Védett tartalom!