2022-09-26

Angyalok és Szentek áldása péntek hajnalra: Viszonzatlan szerelem!

Nincs elegendő vonzerő vagy vonzalom e kapcsolat fenntartásához.

Szerelem Angyalainak jóslata.

A szerelem angyalai sajnálattal hozzák el neked ezt a lapot a kapcsolati kérdésedre adott válaszul.
Az illetőnek, akiről érdeklődsz, sok olyan tulajdonsága van, amelyet vonzónak találsz, azonban nincs elegendő kölcsönös vonzerő annak a szenvedélynek a megteremtéséhez, amelyet keresel.

Ez a kapcsolat inkább olyan, mint egy macska-egér játék, amelyben az egyik partner mindig visszavonul és eltűnik. Ezt az egyensúlyhiányt egyik személy sem élvezi, és ennek oka a vonzalom hiánya.
Mindkettőtöknek részetek lehet igaz szerelemben, ami önmagában egy hosszú távú kapcsolat alapja lehet. Ezt a lapot egyszerűen azért kaptad, hogy segítsen megérteni a hiányzó összetevőt, amely mindkettőtök számára érezhető lehet.
Minden kapcsolat összehangolt energiák együttműködését jelenti.

A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt.

A fájdalmas gyermekkori élmények időnként egészségtelen kapcsolatokat vonzhatnak hozzád, amint újrateremted az eredeti helyzetet, megkísérelve annak gyógyítását. Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik, tehát érdemes időt és erőfeszítést fordítani arra, hogy létrehozz egy ilyen párkapcsolatot.

Megerősítés: Tegyél erőfeszítéseket!

A nagyszerű szerelemért érdemes megtenni az éppen aktuális lépéseket.

Azért kaptad ezt a lapot, mert meg kell tenned bizonyos lépéseket annak érdekében, hogy a szerelmi életeddel kapcsolatos imáid meghallgatást nyerjenek.

Az angyalok megnyitották előtted a kapukat, és most itt az idő, hogy belépj.

Jó kiindulópontot jelent az első dolog, ami eszedbe jut a szükséges lépésekkel kapcsolatban. Ha spirituális segítséget kérsz, azt mindig megkapod. Ez a segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik, ami ismétlődő érzésekből és gondolatokból áll. Olyan érzésed támad, hogy bizonyos dolgokat meg “kell” tenned.

Ezt a lapot ösztönzésként kaptad, hogy valóban megtedd azt a lépést. Ezután megkapod majd a kirakós játék következő darabkáját, ami egy újabb intuitív üzenet arról, amit tenned kell.
Ha úgy tetszik, megkérheted az angyalokat, hogy adják meg neked az e lépésekhez szükséges motivációt, bátorságot, időt és energiát.

Tudd, hogy minden egyes lépéssel közelebb kerülsz a nagyszerű szerelemhez.

 

error: Védett tartalom!