2021-11-30

Angyalok és Szentek üzenete csütörtökre: Egészség és Gyógyítás

Felemelkedett mesterek üzenete mára:

Ez a kártyalap gyógyításra utal. Feléledt isteni gyógyító erőd, és erős késztetést érzel, hogy segíts másokon. Mivel te is meggyógyultál, szeretnéd, ha hozzád hasonlóan mások is élvezhetnék a kicsattanó egészség áldását.

A felemelkedett mesterek támogatnak abban, hogy úgy alakítsd át az életedet, hogy továbbra is gyógyíthasd önmagadat és másokat. Engedd el félelmeidet és visszahúzó gondolataidat, és legyél nyitott a gyógyítás csodáira!

Megerősítő gondolatok: A vonzás spirituális törvénye

A szóban forgó helyzet a vonzás törvénye révén került be az életedbe. Azért vonzottál be bizonyos embereket vagy helyzeteket, mert a gondolataidat, az érzelmeidet, a hiedelmeidet tükrözik. Más emberek és helyzete, amelyeket régebben szerettél, most ugyanezért távoznak az életedből, mert a szellemi utadon járva változik az energiád is. A régi mondás: „a hasonló hasonlót vonz”, azt jelenti, hogy azért vonzol be mindent és mindenkit az életedbe, mert hasonlít a saját gondolkodási mintáidhoz. Ha másmilyen helyzetet vagy embereket akarsz vonzani, a jelenleginél pozitívabb, szeretetteljesebb és örömtelibb gondolatokkal kell körülvenned magadat.

A felemelkedett mesterek és angyalok segíthetnek neked a változtatásban.

error: Védett tartalom!