2022-08-14

Angyalok és Szentek üzenete péntek reggelre: Családi értékek

Családtörténet

Járj utána családod történetének és a családi legendáknak!

Családod múltja ezerféleképpen hat rád.

Ez a kártyalap arra kér, hogy tudj meg erről minél többet. Derítsd ki, melyik országból származnak szüleid és az ő rokonaik. Hogyan érkeztek jelenlegi tartózkodási helyükre? Milyen nyelven beszéltek? Mi volt a foglalkozásuk? Ezeknek a kérdéseknek – meg sok másnak – a tisztázása önmagad mélyebb megértéséhez is hozzásegít. Jobban érzed magad a bőrödben, ha tudod, miféle örökség birtokosa vagy. Ráadásul, ha többet megtudsz családtagjaidról, közelebb érzed majd magad hozzájuk.

Ez a kártyalap arról is hírt ad, hogy múltad épp e pillanatban van rád hatással. Arra kér, idézz fel mindent a korábbiakból, ami kapcsolatban áll jelenlegi körülményeiddel. Van-e például olyan múltbeli tapasztalatod, ami mélyen megsebzett? A kártyalap arra int, hogy meg kell tisztulnod ettől a visszahúzó energiától. Beszélj egy terapeutával, öntsd ki a szíved egy bizalmas barátnak, írd ki magadból, ami fáj, vagy kérd angyalaidat, hogy gyógyítsanak meg. Az is meglehet, hogy mélyen magadba temettél egykori sérelmet – vagy olyan régen volt, hogy el is felejtetted. Kérd meg belső valódat, hogy – kivált álmodban – idézze emlékezetedbe, amit tudnod szükséges.
Tartsd észben, hogy a jelen mindennél fontosabb, ne vesztegess ezért sok időt a család múltjának feltárására. Ugyanakkor ennek megismerése hozzásegít, hogy a jelen pillanatot is jobban kiélvezd.

Faggasd ki hát családtagjaidat, és nézz magadba a múltat vizsgálva. Ugyanakkor a jelen élvezetének szentelj mégis több figyelmet.

error: Védett tartalom!