2021-12-06

Angyalok és Szentek üzenete vasárnapra: Vonzalom

Erős mágneses vonzás van köztetek.

Azért kaptad ezt a lapot, mert erős, dinamikus vonzerőt érzel valaki iránt. Más szóval vonzódtok egymáshoz. Ez erőteljes, örömteli érzéseket kelt, amelyek egymáshoz vonzanak benneteket. Ha ez a személy nem a partnered, akivel elkötelezett kapcsolatban élsz, akkor ez a vonzalom valószínűleg stressz és menekülés forrása is. Gondosan mérlegelned kell a választási lehetőségeidet és a következményeket, mielőtt elhagynád a jelenlegi partneredet (vagy épp vele maradnál az érzéseid ellenére), vagy szeretőt tartanál.
Ha azonban egyedülálló vagy, és ezt a vonzást egy másik független személy iránt érzed, akkor ez a lap jó híreket hoz számodra, és azt jelzi, hogy zöld utat kapsz. Nagyon valószínű, hogy a vonzalom kölcsönös, és érdemes felderíteni a lehetőségeiteket.
Bizonyos esetekben ez a lap arra utal, hogy a vonzalom hiánya jelenti a kapcsolati problémák és a személyes elégedetlenség okát. Ha eleinte volt vonzalom, akkor az visszahozható, ha erőveszítést áldoztok a kapcsolatra. A szenvedély, a szikrák és a romantika újraéleszthető játékossággal, figyelmességgel, együtt töltött idővel és gondoskodó gesztusokkal.

Hívd segítségül a szerelem angyalait, hogy útmutatást adjanak neked, amint fontos döntéseket hozol e vonzalom közvetítésével kapcsolatban.

error: Védett tartalom!