2021-09-21

Angyalok és Szentek üzenetei vasárnap hajnalra: Higgy!

Bingeni Szent Hildegard jóslata

Fontos hogy bízni tudj, mert csak így javíthatsz a jelen helyzeten.

Higgy a csodákban, az isteni, szeretet gyógyító erejében és az ember vele született jóságában, mert ez a siker záloga.

Szent Hildegard élete is bizonyítja, hogy aki Isten igéjét hozza el a világnak, annak hinnie kell önmagában. Téged is feljogosítanak erre képességeid, készen állsz a feladatra. Meg tudod csinálni.

Szent Hildegard is kételkedett magában, végül mégis tehetséges író, zenész és gyógyító vált belőle, s kamatoztatta is sokoldalúságát. Ami azért is figyelemreméltó, mert a kor (1098-1179) hölgyeitől nem vártak el világi teljesítményt. Hildegard tízedik gyermeknek született egy népes családba, s szülei azért küldték zárdába, hogy kevesebb éhes száj maradjon otthon.

Megerősítés: Hit

Gondolj arra a sok csodára, amelyben eddig részed volt az életben. Ez a kártyalap arra int hogy higgy az Ég kitartó segítségében. Pillanatnyilag hited ennek a záloga, fontos tehát, hogy erős maradj.

Akárcsak az itt látható angyal, te is azon vagy, hogy a mélybe ugorj hitedért. Az üzenet tehát az, hogy a hajad szála sem görbül közben, hisz végre szíved sugallatát követed, így nem marad el a jutalmad (még ha egyelőre nem is tudod, mi lesz az).

A döntés, amelyen gondolkozol, a helyes ösvény, feltéve, ha megőrződ hitedet. Kitartó derűlátásod új lehetőségeket nyit meg számodra.

Támaszra találsz, de csakis akkor, ha elűzöl magadtól mindenféle kételyt, mert ez lelassítja előre jutásodat. Esténként, elalvás előtt kérd őrangyalodat, hogy tisztítson meg a hitedet gyöngítő félelmektől.

Reggelre kelve látni fogod, mint újul meg és erősödik hited. Ne feledd, minden lehetséges, csak hinni kell benne.