2021-09-21

Angyalok üzenete május 7-12-ig: Próbára tesz a telihold

A Skorpió telihold mindenkit próbára tesz.

Szerencsére viszonylag gyorsan elmúlik a hatása, de nem árt rá tudatosan felkészülni.

A holdhoroszkóp most is segít a lehető legtöbbet kihozni belőle…

A csütörtöki telihold próbára tesz, és igencsak frusztrálóan hat szinte mindenkire. Egyúttal ez remek esély is arra, hogy vigyázz magadra és azokra, akik fontosak számodra.

A telihold mindig a legaktuálisabb kérdésekre rávilágít rá. A feszítő hatása pedig szerencsére gyorsan elmúlik.

Csütörtök – május 7:

Telihold napján hiperérzékeny leszel. Ne erőltess semmit! Annyit egyél és igyál, amennyi jól esik! Tanácsos kicsit lelassítanod, így könnyebb átvészelni a napot. Egyébként is fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben. A Skorpió teliholdról a táblázat alá görgetve olvashatsz részletesen.

Péntek – május 8:

Telihold után pénteken már fogy a Hold. Ezáltal fogy a feszültség is benned és körülötted egyaránt. A Nyilas Hold aktívvá és lelkessé tesz miközben az igazságérzeted felfokozódik. Ettől minden apró igazságtalanságot óriásinak élsz meg. Emellett még ma is fodrászati tilalom van érvényben. Jó ezt tudni.

Szombat – május 9:

A tegnapihoz hasonlóan, egész nap a Nyilasban jár a Hold. A mai nap alkalmas sütésre. Ha rászánod magad, garantáltan finomra sikerül a kenyér, a sütemény. Érdemes kiszellőztetned a lakást és az ágyneműket is. Utóbbit csak akkor, ha száraz az idő. A fabútorok meghálálják, ha ma ápolod őket.
A kertben időszerű a trágyázás és a levélkártevők elleni védelem.

Vasárnap – május 10:

Vasárnap a Hold átlép a Bakba, és sokkal fegyelmezettebbé és összeszedettebbé tesz téged. De nem kell lemondanod egy kis kényeztetésről. Iktass be körömápolást, arctisztítást, szőrtelenítést. Amennyiben mindig fogyó holdnál csinálod ezeket, azt tapasztalhatod, hogy az eredmény jóval tartósabb marad.

Hétfő – május 11:

A Bak Hold több tilalmat tesz aktuálissá: fogászati, patyolati és kerti munka tilalom. Ezek helyett inkább kényeztesd magad! A tisztítás, méregtelenítés most a leghatékonyabb. A fogyó hold segíti a szőrtelenítést, a köröm- és arcápolást, a bőrtisztítást.

Kedd – május 12:

Kedden kezdődnek a májusi fagyos szentek, amit pontosan követ az időjárás. A Bak Hold azt javasolja, ne legyél felelőtlen, ne öltözz lengén! Jobb, ha viszel magaddal melegebb holmit is. Továbbra is fogászati és patyolat tilalom van érvényben. Ne kockáztasd meg, hogy ismét a fogorvoshoz kelljen menned, mert nem sikerül a fogtömés. Angyalokereje