2021-09-21

Angyaltarot áprilisra: Válassz a lapok közül és kiderül mit tartogat még a hónap!

Húzz a lapok közül -angyaltarot- és megtudod, milyen titkos tanításokat rejtenek a lapok.

Első lap: Válaszd a Békét!

Jelenlegi helyzetben válaszd a béke útját. Gondold végig a lehetőségeidet, és azt, hogy milyen eredmény tölti el az egész testedet-lelkedet békességgel. Ez a válasz a kérdésedre.

A lap további jelentései: Figyelj, mit üzen a szíved! Minden konfliktusnak van békés megoldása. * Békességed megemeli az energiaszintedet és segít megvalósítani a vágyaidat. Meditálj és jógázz a belső béke elérése érdekében!

Minden spirituális és vallásos út lényege ugyanaz: egy szereteten alapuló mély kapcsolat kiépítése Istennel. Kérd Jogánanda segítségét, ha útmutatásra van szükséged spirituális utadon, illetve ha fejleszteni szeretnéd meditációs és jógagyakorlataidat.

Középső lap: Energiamunka

Az élet gyakran felvillanyozó, hiszen valódi esszenciája az energia. Tested egy rendkívüli energiamező, amely pozitívan reagál a szeretetteljes bánásmódra. Kezed és szíved működésbe lép, hogy gyógyító energiát adhass szeretteidnek és klienseidnek.

A mai napon és az elkövetkező időszakban is hasznodra válhat, ha energiával dolgozol, mint a reiki vagy a chi kung.
A lap további jelentései: Tisztítsd meg az otthonod, környezeted energiáit. (Pl: Füstölővel tisztítsd végig az egész lakást, majd szellőztess ki) Nagyon érzékenyen reagálsz az energiákra, így rendszeresen meg kell tisztítanod magadat minden olyan energiától, amelyet esetleg magadba szívtál. Vonj védőpajzsot magad köré úgy, hogy magad elé képzeled , amin fehér és lila színű védelmező fénnyel öleled magad körbe.

Meditáció: Mielőtt kényelmesen elhelyezkedünk gyújtsunk meg egy gyertyát. Miután ellazultunk, vonjuk védőpajzsot magunk köré, lila és fehér színű védelmező fénnyel.
Hívjuk magunkhoz a Gyógyító Isteni énünket:

Isteni Gyógyító énem, magamhoz szólítalak, és hagyom, hogy egyé váljunk a Szellemünk által, ebben a fizikai testben!

Kérlek, hogy kezdj el gyógyítani az éteri testemet, és az éteri szerveimet egyaránt. Lélegezzünk folyamatosan és adjuk át magunkat a folyamatnak. Esetleg megfigyelhetjük, hogy éppen hol van kellemes, vagy kellemetlen testérzetünk, éppen azon a területen dolgozik.

Harmadik lap: Új kezdet

A legrosszabb már mögötted van és új, pozitív dolgok vannak készülőben.
Kitartottál s a háborgó tengerek viharában, az út most már sima és egyenes. Mostantól a legjobbat várhatod.

Tisztítsd ki tudatalattidból és múltad emlékeidből a negativitást, csak a pozitív tapasztalatok és a szeretet maradjanak meg. Ne ragaszkodj semmihez, ami lefelé húzna, mint a rosszallás vagy keserűség. Engedd el őket! Ha a múltban negatív időszakon mentél keresztül itt az ideje, hogy megerősítsd: Már nincs szükségem az életnek erre a leckéjére. Levonom belőle a szükséges tanulságot és továbblépek a harmonikus és békés jövő felé.
Ezt a kártyát kihúzva túlléphetsz életednek egy nehéz szakaszán, mivel imáid és pozitív gondolataid az isteni harmónia új fénysugarait engedik hozzád, amelyek sikeres fényt vetnek jelenedre és jövődre.