2021-10-28

Angyaltarot csütörtök hajnalra: Csendes elvonulás

A bőség angyalainak áldása

Itt az idő elaszakadni kicsit a külvilágtól, hogy felismerhesd és feldolgozhasd belső világod igaz gondolatait és érzéseit.

Teremts időt magadnak az elcsendesedésre, hogy világosabban láthasd, mi a következő lépés.

Ez a lap most azért talált meg téged, mert tudatni szeretné veled, hogy fejlesztheted az elméd, javíthatod az életed és növelheted a bőség áradását, ha eltöltesz egy kis időt egyedül, csendben, mélyen a gondolataidba merülve vagy meditálva. A meditáció olyan az elmédnek, mint egy tavaszi nagytakarítás: megtisztítod a kaotikus gondolatoktól, amelyek akadályozzák a bőség megjelenését az életedben.
Úgy tűnik, távol kell lenned egy kicsit az emberektől, hogy meghallhasd a belső hangodat, és a következő lépésedre koncentrálhass. Mi jut eszedbe először, ha az elvonulás szóra gondolsz? Ez lesz a belső igazságod, amely irányt mutat azzal kapcsolatban, amit tenned kell.
Ez a lap néhány esetben azt jelzi, hogy csendesebb környezetet kell taramtened otthon vagy a munkahelyeden. Hallgass például lágyabb zenét, kapcsold ki a tévét és némítsd le a telefonod.

Megerősítés: Elengedés az élet nagy kihívása

Az egyik legnehezebb dolog az ember életében, az, hogy megtanuljon elengedni, mert fontos az, hogy bizonyos dolgokat igen is hagyjunk elmenni. Elengedni, elszakadni, megszabadulni, mind mind nehéz, de az embernek meg kell értenie, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, hol nyerünk, hol veszítünk. Sosem várhatunk arra, hogy visszakapjunk valamit, hogy észrevegyék az erőfeszítéseinket, hogy felfedezzék a tehetségünket, hogy megértsék a szerelmünket. Minden egyes ciklust le kell zárni, és mindent a gondviselés útjára kell engedni. Tiszta lappal, mert minden kezdet, és minden nap egy olyan lap, melyet tinta még nem járta.

Az elengedés nem büszkeség, vagy meghátrálás, és nem is gőg, csupán egy olyan dolog, ami már nem a Tiéd. Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy. Az a valaki, akit az idő is átformált.
(Nemesfalvy Réka)