2021-12-01

Angyaltarot hétvégére (Augusztus 7-8.) Megújulás napjai

Ez a hétvége nemcsak arról szól megújulj, újító erővel vesd bele magadat minden földi jóba.

Arról is szól, hogy váratlanul meglépj egy olyan dolgot, ami már régóta feszít, csak teher számodra!
Előbb Változtass és utána tudsz megújulni!

Ami feszültséget jelent az életedben azt azonnal számold fel, hiszen akkor tudsz csak megújulva továbblépni…Ha tiszta vagy energetikailag, test-lélek-szellem szintjén.

Érdemes hétvégét arra használni, párkapcsolatban, kapcsolati rendszeredben szelektálj, válogasd és mérlegeld azokat a dolgokat, mik azok amelyek építenek, pozitív dolgokkal töltenek fel, melyek azok, amik lehúznak és nem építik már az életedet.

Tedd mérlegre, mi az ami pozitív az életedben, mi az ami nem!
Ami nemleges serpenyőbe került, azonnal iktasd, dobd ki. Válj meg tőlük. Nem érdemes tovább tartani magad mellett olyan negatív erőket, személyeket, helyzeteket amelyek továbbra is használják az erődet… Ezáltal gyenge és szomorú leszel. Amint ezektől a dolgoktól megválsz azonnal jókedvet lesz, vidám, és kiegyensúlyozottá válsz. Így az emberi kapcsolataid is gyümölcsözőbbek lesznek és munkádat is sokkal hatékonyabban tudod elvégezni, aminek a végén a siker nem maradhat el.

Döntsd el, melyik életet választod? A negatív kötöttségekben élő életet, amit nem te irányítasz, vagy a pozitív, bőséggel teli életet, aminek minden lépését te kövezed ki…? El tudod dönteni, felnőtt ember vagy!!

Megerősítések: Pozitív Gondolataid a kulcs

A gondolataid és az energiád magasabb szintre emeléséhez, a vágyaid vonzásához használj pozitív megerősítéseket.

Azért húztad ezt a lapot, mert van valami, amire éppen most vágysz (már tudod, mi ez). A manifesztáció felgyorsításához fontos, hogy magasabb szintre emeld a gondolataidat, az érzéseidet és a meggyőződéseidet.

A pozitív megerősítések képesek növelni az önbizalmadat és a hitedet, a manifesztáció két nélkülözhetetlen és varázslatos alkotórészét.

Ez a lap azt üzeni számodra, hogy mondogass vagy olvass pozitív megerősítéseket; és erősítsd a hitedet, az optimizmusodat és a hatékonyságodat a kívánt eredményeid megvalósításában.

error: Védett tartalom!