2021-10-17

Angyaltarot Májusra: Húzz a lapok közül és kiderül mit várhatsz a májustól!

Válassz a lapok közül és meglátod milyen gyönyörű a tavaszi üzenet.

Első lap: Álmodó

A hit ugrása. Kövesd az álmaidat. Váratlan lehetőségek.
Az angyalok azért küldik neked ezt a lapot, mert életednek egy új, izgalmas szakaszába érkeztél. Fontos, hogy higgy magadban, és elfogadd, hogy a szerető Univerzum a sikeredet akarja. Itt az ideje az álmoknak, tedd meg a szükséges, előrevivő lépéseket. Hallgass a belső vezetődre, kövesd az álmaidat, és légy nyitott a másoktól jövő információkra, ill. a szükséges lépések részleteire. Egy szakértő tanácsaira is szükséged lehet, mielőtt cselekszel, de ne hagyd, hogy ez késleltesse az előrehaladásodat. Aktívan keresd a szükséges meglátásokat.

Egyéb jelentései: Ugrás a hit által. Kreatív megoldások. Váratlan lehetőségek. A függetlenséges megvédése. A kihívások optimista megközelítése szükséges.
Metatron arkangyal felügyeli azokat, akik spirituális úton járnak, ill. a spiritualitásra nyitott fiatalokat. Csodálatos vezető, aki segít túljutni a nehézségeken, és afelé irányít, hogy cselekedj, és haladj az álmaid felé.

Középső lap: Szeretteiddel együtt biztonságban vagy!

Mihály arkangyal vigyáz rád és a szeretteidre; azokra a családtagokra és barátokra is, akik már eltávoztak. Ez a kártya azt jelzi, hogy megnyugodhatsz, mert az arkangyal minden részletre kiterjedően gondoskodik rólad és a szeretteidről.

Harmadik lap: Maradjon nyitott a gondolkodásod!

Lelki társad talán nem a te eseted, és nem felel meg az elvárásaidnak.
A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy emlékeztessenek: maradj nyitott arra a lehetőségre, hogy a lelki társad esetleg másmilyen lesz, mint amire számítasz. Ez különösen igaz akkor, ha hajlamos vagy csak bizonyos “típusokkal” randevúzni. Azért húztad ezt a lapot, hogy segítsen felfedezni a lelki társadat.
Ez a lap talán azt jelzi, hogy már bemutattak ennek a személynek, de elkerülte a figyelmedet a romantikus lehetőség. Szánj rá időt, hogy megismerd azokat az embereket, akikkel találkozol, még akkor is, ha kezdetben nincs köztetek vonzalom. Legalább többet tudsz meg önmagadról, és új barátokat szerezhetsz.