2021-06-16

Angyaltarot szombat estére: Arkangyalok ereje

Az angyaloktól mindig csodálatos válaszokra és útmutatásra számíthatsz

A tarot egy ősi és nagyon megbízható jóslási eszköz, mely évszázadok óta ad megnyugvást és részletes előrejelzést emberek millióinak.

Hogy ilyen hosszú ideje jelen van, bizonyítja a hatékonyságát, és hogy képes áthágni a kulturális és nyelvi korlátokat, hogy ezáltal juttassa el mindenhová a rendkívül pontos üzeneteket.
A tarot kártyáknak megvan az a mágikus képességük, hogy rávilágítsanak mind a hétköznapi dolgokra, mind a jelentős feladatokra, és világos útmutatást nyújtsanak hozzájuk. Sokan azonban nem szeretik a tarot tradicionális ábráit és megfogalmazásait, melyek jelentését úgy is lehet értelmezni, hogy a “sorsuk meg van pecsételve”. Ezek a nyugtalanító képek és szavak elfedik azt a tényt, hogy a tarot valójában a jóslás egy nagyon is szeretetteljes és gondoskodó formája, melynek célja, hogy közvetítse azokat az üzeneteket, melyek megerősítik a kártyák használóit.

A tarot egy olyan jó szándékkal teli Univerzumot tükröz, melynek egyetlen célja, hogy vezessen minket az öröm és a kiteljesedés útján. Ezért készültek az Arkangyalok ereje tarot kártyák, hogy megőrizzék a tarot ősi módszerét, a remény és az inspiráció üzenetével azok számára, akik erőteljes változtatásokat szeretnének az életükben. Nem arról van szó tehát, hogy ebből a pakliból hiányzik az emberi tapasztalás teljes spektruma, vagy az ösztönös megérzések széles skálája, mely a tarot kártyákat jellemzi; az alapkoncepció és a történelmi hitelesség teljesen érintetlenül maradt azok számára, akik megvilágosodást és vigaszt várnak a kártyáktól.

A lapok már ismerősek lesznek a tapasztalt tarot kártyavetőknek, ugyanakkor a kezdők számára is könnyű a megértésük és az értelmezésük.

X