2021-09-24

Angyaltarot keddre: Felszabadító és teremtő Imádság

Szent Bernát Imádsága:

Emlékezzél meg, ó, legkegyesebb Szűzanya, Mária, hogy még sohasem lehetett hallani, hogy valakit gyámolítás nélkül magára hagytál volna, aki oltalmadat kérte, és pártfogásodért hozzád folyamodott. Hasonló bizalomtól lelkesítve, én is hozzád sóhajtok, angyalok Királynéja, a mi Urunknak, Jézus Krisztusnak áldott Édesanyja! Hozzád tekintek fel, ó, tenger csillaga. Én bűnös sírva és zokogva lábadhoz borulok.

Ne vesd meg könyörgésemet, ó, hatalmas Asszonya a világnak és Anyja az örök Igének, hanem fordítsd rám figyelmedet, és hallgasd meg kérésemet most és főképp halálom óráján, ó, irgalmas, ó, kegyes, ó, édes Szűz Mária. Amen

Megerősítés: Szabadítsd fel magad!

Itt az idő, hogy megint a saját kezedbe vedd életed irányítását.

Csapdában érezheted magad. Talán lemondtál az irányításról valaki más javára, vagy úgy érzed, hogy a munkád vagy a kapcsolatod fojtogat. Amint ráhangolódsz önmagadra, érezni fogod azokat a konkrét területeket, ahol érvényes rád ez az üzenet. Még a következő kérdést is felteheted magadnak: “Miben érzem magam korlátozva vagy elnyomva?” Bízz meg a kapott válaszokban!
Ezt a lapot azért küldték a szerelem angyalai, mert meghallották, hogy nagyszerű szerelmet kértél.
A szenvedély megtapasztalásához azonban először meg kell engedned magadnak a mély érzelmek átélését. Eközben lehetséges, hogy beleütközöl valami olyan életterületbe, ahol elégedetlenség rejlik benned. Egyszerűen ezeknek a területeknek az elismerésével rávilágítasz a helyzetre, és teret engedsz az angyaloknak, hogy segíthessenek neked. Amint elkötelezed magad amellett, hogy ismét kezedbe veszed életed irányítását, érzéseid természetes módon megenyhülnek és felélednek.

Jobban tudod szeretni önmagadat, társadat és az élményeidet.