2022-09-26

Angyaltarot vasárnapra: Ideje előrelépni

 

Gábriel arkangyal üzente

Ideje, hogy cselekedj a terveidet illetően. A kreativitást jutalom követi. Luxus és bőségforrás.

Gábriel arkangyal azért hozta el neked ezt a kártyát, hogy alkotásra ösztönözzön. Művészi képességeid és gondoskodó ösztöneid lehetővé teszik számodra, hogy gyönyörű műveket alkoss. Tekintsd úgy, hogy ez a kártya képviseli az Anyatermészetet és a kreativitás császárnőjét. Terveid virágoznak és haladnak, amíg figyelmet szentelsz nekik és szeretettel vagy irántuk. Ha figyelmed most családi ügyekre összpontosítod, például kapcsolatokra, gyerekekre vagy terhességre, biztos lehetsz a boldog végkifejletben. Karriereddel kapcsolatos törekvéseid szintén sikeresek lesznek.

Érdeklődésed a szépség, a luxus és a találékony elfoglaltságok iránt most jutalom koronázza. A fizikai és érzelmi jóléttel kapcsolatos aggodalmak szertefoszlanak. Bár a képességed, hogy másokról gondoskodj, csodálatos, ne felejts elmagaddal is törődni.

A kártya további jelentései: Ideje előre lépni. Jólét. Növénytermesztéssel és kertészkedéssel kapcsolatos ajándék. Anyaság. Elhatározás, hogy minden feladatot elvégezz.

Gábriel a kreatív művészetekben tevékenykedők patrónus angyala. Legyen szó zenei, költészeti, vagy más egyéb művészi tevékenységről, ez az arkangyal segíthet új magaslatokba emelni a munkád. Gábriel arról is ismert, hogy szeretetteljes és segítőkész motiváló erő, mikor elakad egy projekt, valamint, hogy Isten nevében közvetít üzeneteket, például terhesség bejelentését.

Hívd Gabriel arkangyalt, ha bármilyen projekt megszületésén munkálkodsz.

error: Védett tartalom!