2021-10-17

Angyaltarot vasárnapra: Kreativítás

Kreatív kifejezés

A szívednek valamilyen levezetési lehetőségre van szüksége ahhoz, hogy erős érzelmeket fejezhessen ki. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra buzdítanak, hogy kezdj valamilyen művészi vagy kreatív tevékenységgel foglalkozni.

A tündérek énekelnek, táncolnak, és gyönyörű díszeket készítenek, kifejezve ezzel szívük örömteli energiáját. téged is arra ösztönöznek, hogy teremts valamilyen levezetési lehetőséget a kreatív kifejezés számára. bármilyen művészi vagy kreatív tevékenység hatására a szíved örömtől fog zengeni, és kapcsolatba kerülhetsz valódi belső érzéseiddel és az isteni útmutatással. a festés, a virágrendezés, a fényképezés, a homok- vagy hószobrászat, az írás vagy a dalszerzés e tevékenységek csodálatos példáit jelentik.

Kreatív kifejezésednek nem kell képzettnek vagy tökéletesnek lennie. Valójában a leginkább gyógyító jellegű kreatív tevékenységek megengedik, hogy “szabálytalanul” alkoss. Más szóval ne aggódj amiatt, hogy az eredmény tökéletes vagy eladható lesz-e. Engedd el a célokat és az ítélkezést, és inkább gyermeki vidámsággal és izgatottsággal alkoss. Élvezd!

Megerősítés: Nagyon kreatív és művészi természetű ember vagyok. Most hagyom, hogy kifejeződjön énemnek ez az oldala.