2023-09-22

Április 6: A gyógyulás TeliHoldja érkezik.

Nagyon erős üzenettel érkezik április 6-án a Telihold.

Csütörtökön reggel (06:34) teljesedik ki a TeliHold, a Kos jegyű Nap a 12. életházban a Chironnal, a sebzett gyógyítóval egzakt együtt áll.

Tágabb együttállásban pedig a Jupiterrel (ASC-en), miközben farkasszemet néznek a 6. életházban kiteljesedő Mérleg jegyű Holddal, az időpillanat – képlet ASC – DESC tengelye pedig ugyancsak a Kos – Mérleg jegyébe esik.

Lezárul életünkben egy nagy ciklus, akár sok életen keresztül megélt, elsősorban az ÖNÉRVÉNYESíTÉSÜNKBEN – ÖNVALÓNKBAN – KAPCSOLATAINKBAN MEGÉLT SÉRÜLÉSEINKET – FÁJDALMAINKAT – CSALÓDÁSAINKAT TUDJUK MOST MEGGYÓGYíTANI a TeliHold erejével, melyben a legmélyebb igazságaink segítenek.

Akit egyszer már megsebeztek, aki egyszer már mélységeiben megégette magát, csak azért, mert felvállalta önmaga igazságait, önmaga személyiségét, vissza tud emlékezni erre a hatalmas fájdalomra. Sokáig azért nem merünk kiállni önmagunkért, nem merjük akaratunkat érvényesíteni, mert ebben az életünkben, vagy egy másikban már elvették az önbizalmunkat, elhitették velünk, hogy rosszak vagyunk, hogy nekünk nem jár meg az, hogy akaratunk lehessen, mert aki akar, az önző.

A csütörtök kora reggeli TeliHold segít visszaemlékezni, segíti megtalálni a saját igazságainkat és emlékeztet arra, hogy nem a másik embernek kell megfelelnünk, hanem kizárólag saját magunknak. Aki azért nem szeret, mert önmagunk vagyunk, akkor sem fog szeretni, ha eláruljuk önmagunkat!

Mivel a képlet vezérlőelvét a Bak jegye határozza meg, amely a Nyilas csillagképben található és a Tejúton, alatta a Déli Korona szentsége, felette a Pajzs védelme, ezért egyértelműen látszik, hogy aki most le meri zárni ezeket a múltban szerzett hatalmas sérüléseket, újra erőre fog kapni, újra el mer indulni, újra ki mer állni önmagáért, hisz a lassan, lépésről lépésre felépített önazonosság, önérvényesítés, építkezés Isteni védelem alatt áll.

Bármilyen fájdalom is ért a múltban, bármennyire is földbe döngöltek, lenyomtak, ellehetetlenítettek, kiűztek, hátat fordítottak, elárultak, ÁLLJ KI ÚJRA MAGADÉRT, SOKKAL NAGYOBB ERŐVEL, MINT EDDIG BÁRMIKOR, UGYANIS EZ VEZET MOST A GYÓGYULÁSHOZ.

Forrás: Szántó Brigitta

Megerősítés: Érzelmi gyógyulás

Amint az szíved kigyógyul a régi érzelmi fájdalomból, új áldásokban és szeretetben részesülsz.
Tündérek
Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol. Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz, és még annál is többet.

Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon. Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.

error: Védett tartalom!