2021-10-17

Arkangyal üzenet: Rejtett kincsek hamarosan feltárulnak

Üzenet az Arkangyaloktól

Jeremiel arkangyal azt üzeni, minden pontosan úgy történik, ahogyan kell. A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak.

“Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje.
Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!”

Sokszor írtam már arról, hogy amit mi nem merünk meglépni, pedig már rég nem ez az utunk, ott a sors először csak noszogat, majd egyszer csak erős kézzel “belenyúlt” az életed alakulásába.

Nagyon régóta írok az elengedés fontosságáról, hogy a Te érdekedben cselekedd meg, tépd le láncaidat, hagyd ott a visszahúzó kapcsolatokat, helyzeteket, amíg van hozzá égi segítség, támogató energiák. Rengeteg ilyen volt, és van!
Most a Nagy Változás korszakát éljük!
Tetszik vagy sem, egyre erőteljesebben terelnek, löknek az életfeladatod és az Igaz Társad felé! Emelkedünk, tudatosodunk. Egyre többen lépnek ki a Mátrix csalfa látszataiból, egyre kevesebben hisznek az ígéreteknek, és döntenek úgy, hogy: Elég volt!

Van egy fogalom, amit itt még soha nem használtam, ez a Kritikus Tömeg fogalma.
Olyan sokan ébredtek fel – nem csak a spiri világban! -, hogy már elkerülhetetlen a változás.
Sokan várják az “Eseményt” is, egyre többen és többen beszélnek róla.
Elárulok egy titkot. Az Esemény benned van! Te magad vagy Az Esemény! Te vagy az, akiben végigmennek a folyamatok, és a végén tisztán látsz. Te is rendelkezel vagy rendelkezni fogsz “különleges képességekkel”, amik már nem is lesznek annyira különlegesek. A hétköznapok részévé válik minden Tudás.

Ébredsz, ébredezel, vagy ha ezt vállaltad és még sötétben botorkálsz, akkor felébresztenek. Pl egy Torony összeomlásával, ami káoszt szül, és rákényszerít, hogy újraalkosd életedet. 🙂

Itt is nagyon sok a Fénymunkás! Ébredj! 🙏😇

Suttogó Angyal