2023-05-30

Arkangyali áldás 10 M teremtő nap hajnalára: Új kezdetek!

Ma el lehet indítani minden olyan dolgot, amelynek van célja, motivál és energetizál, testi-lelki-tudati szinten egyaránt.

Most nagyon fontos, hogy olyan dolgoknak adj figyelmet, és energiát, amelyek racionálisak, van alapjuk.

Ehhez két teremtő energia is társul, 10 M teremtő nap + Telihold, ez egyenlő azzal, hogy új dolgokat tudsz megteremteni az életedben. Ami pozitív és jobbító erő. Sosem negatív és lehúzó, most a tiszta, újító, új energiáknak van létjogosultsága.

Ez kap erőre, és ez hoz pozitív változást, átalakulást.

Kapsz egy tiszta palatáblát, hogy új lehetőségeidet és tapasztalataidat felvezethesd rá.

Gyógyító angyalok jóslata.

Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket.

Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiáikkal segíteni fognak. Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek.
Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik.

Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan nézz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt. Az új kezdet előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk.

Napi Tarot üzenet: 10 M teremtő napra a telihold erejével: Szabadság!

Az angyalok azt szeretnék, ha szabadon és szeretettel fejeznéd ki valódi gondolataidat és érzéseidet.

Talán úgy érzed, mostani helyzeted bebörtönöz. Ezzel a kártyával arra hívják fel az angyalok a figyelmedet, hogy minden körülmény között te magad vagy életed börtönőre.

Ha rájössz, hogy szabadságod kulcsa nálad van, a szabadság elérkezik hozzád. Bármit tettél is, azt te választottad, és mindig lesz lehetőséged újra választani. Még a fegyenceknek is megvan az a szabadságuk, hogy megválasszák gondolataikat, így akármilyen körülmények között képesek a békére és a boldogságra.

Legközelebb, amikor egy mondatodban feltűnik egy rád vonatkozó “kell” szócska, állj meg egy pillanatra.

Kérd meg Istent és az angyalokat, hogy mutassanak rá más lehetőségekre is. Segíteni fognak.

Talán olyan szeretetteli állapotba kerülsz, hogy nem érzed magad tovább bebörtönözve, vagy talán egy olyan cselekedet felé vezérelnek, amelyet szeretni fogsz.

 

 

error: Védett tartalom!