2023-05-30

Arkangyali áldás csütörtökre: Mély titkainak felszínre kerülése.

Március 23-án a Plútó belép a Vízöntő jelébe.

Mit hozhat ez számunkra?

Radikális megtisztulást. A mély titkok felszínre hozása általi felszabadulást.

Az Univerzum azt üzeni: ideje van felszabadítani, a bennünk lévő alvilági erőket, vagyis a tudatalattiba száműzött gondolatokat, érzéseket, késztetéseket.

A titkok felszínre bukkanásának forradalma következik. Minden, amit rejtegetünk az gátol a felszabadult létezésben.
Ha bármit is fogva tartok a mélyben, az engem is fogva tart. Amíg le van nyomva bennem valami, addig nem vagyok szabad.
Minél nagyobb erővel nyomunk le valamit, annál nagyobb erővel akar felszínre törni a tisztulás és szabadulás idejében.
Hogyan lehetek szabad?

Először is, ha megengedem a dolgoknak, hogy úgy legyenek, ahogy vannak. Ha megengedem magamnak, hogy az legyek, aki vagyok.
Amíg valami nincs megengedve, addig meggyógyítani sem lehet, megtanulhatunk jól kezelni egy problémát, irányítani egy helyzetet, de valódi megoldás, megtisztulás, felszabadulás csak a megengedésből történhet.
Nem baj, hogyha előjönnek belőlünk a démonok, csak tudjunk róla.

Ami elő tud jönni, az bennünk van. Hiába tagadjuk le, hiába ítéljük el, az van és kész.
Mély megkönnyebbülést ad, ha nem kell többé rejtegetnünk belső világunk titkos régióit önmagunk elől.
Mély titkaink felszínre hozása önmagában is hatalmas áttörést hozhat számunkra, mellyel egyénileg is hozzájárulhatunk egy tisztább, szabadabb létezés megteremtéséhez.
Mit jelenthet még a Plútó a Vízöntőben? Radikális nézőpontváltást, ami felszabadulást hoz.
A saját kereteinkből való felszabadulást, ami minőségi szintemelkedést hoz.

Szabadulj fel annak a nézőpontnak a fogságából, amit egyetlen Igazságnak tartasz. Ismerd fel, hogy a véleményed, a világnézeted, a meggyőződésed egy benned futó program következménye, melynek olykor szűk, olykor tág keretein kívül is van élet…és a lehetőségek tárháza végtelen. Amit látsz a világból, ahogyan látod a világot, az nem a Minden, csupán egy nézőpont…bármennyire egyértelműnek, fixnek, igaznak, teljesnek tűnik csupán a létezés mérhetetlen sokszínűségének egy arca.
Amit látsz, az a benned élő egyedi világ visszatükröződése.

Azt a könyvet olvasod, azt a tanítót találod meg, azok az információk jutnak el hozzád, amelyek a benned lévő energiamintázatnak megfelelnek. Amire a benned lévő kis univerzum alapján rá tudsz rezonálni.
Aki az Abszolút Igazságnak birtokában van, nem utasít el semmit, mert látja azt is, hogy mindennek helye van a nagy Egészben. Minden részigazság a nagy Egészhez tartozik.

Az Abszolút Igazság szemén át lehetetlen olyan tanításra lelni, ami a többihez képest igazabb, mert a látszólagos eltévelyedés is tökéletesen beleillik a nagy Egész Rendjébe.

Ha adott 100 ember, aki tudatában van egy általa vallott Nagy Igazságnak, egymásnak némileg vagy szögesen ellentmondó nézeteket vall, de nézeteivel, tanításaival mégis rengeteg embert inspirál, akkor mondhatjuk-e, hogy legalább 99 rosszul tud valamit? Hisz nézeteik egyáltalán nem vagy csak részben egyeznek meg… Vagy azt mondhatjuk, hogy annyi Igazság van, és annyi út, ahány ember és mindannyian részei a Teljességnek, mely túlmutat az emberi elme által felfogható Igazságon?
A választ a benned lévő Igazságra bízom.

A sok-sok részigazság a Halakban válik Eggyé, a Vízöntőben a felszabadulás történik meg az eddig fixnek gondolt meglátásainkból, az eddig bevált berögződéseinkből, hogy meglássuk: vannak még dimenziók a mi ismert világunkon kívül is.
Botos Orsolya

Megerősítés: Tudod a dolgod!

Uriel arkangyal áldás.

Bízz benső tudásodban, és ne késlekedj aszerint cselekedni!

Sokkalta okosabb vagy, mint képzeled, és benső bölcsességed már megadta a keresett választ.

Élj a tudással, és bízz benne! Ha bizonytalan vagy, kérésedre világos jeleket küldök, amelyekkel megerősítem gondolataidat és képzeteidet. Abban is segítek, hogy a tettek mezejére lépj, és eldöntsd a következő lépést. Egyszerűen csak szólíts meg, azután legyél is hajlandó cselekedni!

Uriel azzal segít tisztázni a homályos helyzeteket, hogy megvilágítja előttünk az Utat. Ám rendszerint egyszerre csak egy lépést borít fénybe, így előre nem láthatjuk tisztán tetteink végkifejletét.

Uriel segítségével mindig megbizonyosodhatunk arról, mit kell tennünk következőnek.

error: Védett tartalom!