2022-01-22

Arkangyali áldás péntek hajnalra: Az öröm hatalma!

Maitréja jóslata

Kövesd az öröm útját, és eléred a kívánt végeredményt.

Életcélodat segíti mindaz az öröm és szenvedély, amelyet akkor érzel, amikor annak megvalósításán munkálkodsz, vagy csak rá gondolsz. Az emberi kapcsolatokban leledző öröm az, amely életben tartja, izgalmassá teszi a kapcsolatot, és fejlődésre ösztönöz. A kedvteléseidben lelt öröm pluszenergiát ad. Az összes érzelem közül az örömnek van a legmagasabb rezgésszintje. Képes minden akadályt elmozdítani az utadból, és bevonzani mindent, amire szükséged van. Az örömérzet arra emlékeztet, hogy egyáltalán nem kell szenvednünk. Az öröm erejének köszönhetően teljesíteni tudjuk életfeladatunkat, és képesek vagyunk gyógyulni és gyógyítani.

Megerősítés: V. A Varázsló
Hagyományos tarot archetípusa: A Főpap
Asztrológiai megfelelője: Bika

Szellemi tanítód színre lép. Ki tölt el inspirációval mostanában? Van-e új tanulmányozandó terület, ami felfedezésre vár? Tekintsd úgy a zene, a művészet, az irodalom, a filozófia, a vallás, a történelem és a természet területét, mint amelyek a magasabb tudáshoz vezető utak. Építs hidat a választ kereső belső gyermek és a Felsőbb Én között, amely folyamatosan kínálja a megvilágosodás gyöngyszemeit az álmokon, látomásokon, váratlan ötleteken és intuitív szikrákon keresztül. Amikor bekövetkezik az áttörés és az ihlet elönti elmédet, akkor legyél hajlandó lelkesen megosztani másokkal ezt az újonnan talált bölcsességet.

Kerüld el a kísértést, hogy mereven megőrződ magadnak felismeréseidet.

Ne irányítson az a vágy, hogy saját céljaid miatt ellenőrzésed alatt tarts másokat. Mindenekelőtt vizualizációs készségeddel (amely a harmadik szem vagy másképpen az adzsná csakra) lásd, amint az életed összekapcsolódik hasonlóképpen gondolkodó lelkek társaságával, amely az igazi erőkör a világban.

error: Védett tartalom!