2023-11-29

Arkangyali áldás péntek hajnalra: Beszélj az angyalaiddal!

Aggodalmaskodás helyett kérj isteni útmutatást.

Életcélok megjelenése.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy életed bármely területén kérhetsz segítséget és útmutatást az angyalaidtól, beleértve a karrieredet és a pénzügyeidet is. Nagy valószínűséggel azért húztad ezt a kártyát, mert mostanában aggódtál vagy panaszkodtál.

Az angyalok azt tanítják, hogy az aggodalmaskodás sosem javít semmilyen helyzeten, sőt a vonzás törvényén keresztül valójában még ronthat is a dolgokon. szerencsére bármely aggodalmat imává változtathatsz. Vagyis egy alacsony energiájú gondolatot – például: „nem tudom, hogyan fogom kifizetni a számláimat” – pozitív imává változtathatsz, mint: „Köszönöm, Istenem, hogy segítesz gondoskodni a családom szükségleteiről” vagy „Kérlek, vezesd a lépteimet úgy, hogy értelmes módon keressek pénzt”.

Az ima módot ad Isten és az angyalok számára a közbeavatkozásra. Először is javítani fogják a hangulatodat és erősítik a hitedet, ami segíteni fog, hogy boldogabbnak és nyugodtabbnak érezd magad. Ezután csodás módon segítséget nyújtanak majd, például intuitív késztetések érnek, hogy megtegyél bizonyos lépéseket. Te és az égiek együtt teremtitek meg a válaszokat az imáidra. Kérlek, mindig tartsd észben, hogy a Teremtőd bármely szerető szülőhöz hasonlóan azt akarja, hogy boldog és egészséges légy, és biztonságban érezd magad. Mint mindenki más, te isi megérdemelnéd a segítséget, hogy legyen az életcélodnak szentelhető időd és energiád.

Családi összetartás.

Barátaid és családod szeretete áll életcélod középpontjában

Azért húztad ezt a lapot, hogy emlékeztessen rá: az életcélod otthon kezdődik.

A családtagjaidhoz fűződő kapcsolatod által fontos szerepet töltesz be. Ez magában foglalja az érdekükben elmondott imáidat, a nekik szentelt kedvességedet és a cselekedeteik iránt érzett szenvedélyedet. Ez a kártya bizonyos megbocsátást is jelez, amely minden érintettnek javára szolgál majd. Kezdheted a folyamatot azzal, hogy egyszerűen fenntartod a szándékot arra, hogy megtisztítsd a szeretteiddel kapcsolatos energiát. Már tudod, hogy kinek kell megbocsátanod, mivel az e témához fűződő első gondolataid jelzések voltak számodra.

Egy életcélnak nem feltétlenül kell fizetést adó hivatásnak lennie. Inkább tapasztalati területet jelent, ahol annak szenteled magad, hogy fejleszd a képességeidet arra, hogy teljes mértékben szeretni tudj.

A legtöbb ember számára a családdal való kapcsolatok hasznosak abban az értelemben, hogy megtanulnak az ego kihívásai fölé emelkedni. Amint a szeretteid belső szépségére koncentrálsz, kezded meglátni az t önmagadban és az élet egészében is.
A mai napon mondj imát minden családtagod egészségéért és boldogságáért, és figyeld meg belső reakcióidat ezekre az áldásokra.

Egy újonnan felfedezett békességet fogsz megtapasztalni, ami számtalan módon hasznodra válik majd.