2021-11-30

Arkangyalok áldása hétfő éjszakára: Döntés a család érdekében!

A mai nap összenergiáját tekintve a 6-os szám teljesül, ehhez pedig a döntések tartoznak.

Valamint a családi összetartó energiák is, egyben!

A családért lehet fontos döntés kellett meghoznod a mai napon, éjszaka már arra jó összegezd, valóban jól tetted-e.
Itt most nemcsak a Te érdeked számít, hanem elsősorban a Családodé. Mert ha ők jól vannak, Te is jól vagy, és fordítva is igaz. Elsősorban Őértük kellett vagy kéne valamit meglépned. Ez lehet érinti a pénzkeresedet, vagy valami olyasmit is takar, hogy szellemi erő, tehát nem érzelmi alapon kellett döntened, hanem racionalista elvek szerint! De ez egy idő után megtérül. Ehhez a mély felismeréshez kívánok sok erőt, és önuralmat-önfegyelmet is, Erdélyi Zita (EE)

Megoldás: Bölcs döntés

A döntés, amelyet fontolgatsz, bölcs lépés. Bízz meg saját ítélőképességedben. Néha nem bízol meg döntéshozó képességedben mert a múltban megesett, hogy nem választottál körültekintően. De ha jobban meggondolod, a tévedéseidből is sokat tanultál, nyertél hát velük. Ilyen értelemben nem is lehet rosszul határozni, nem igaz?

Jelen esetben Isten akaratát szeretnéd beteljesíteni. Ha tetteid nyomán béke tölt el, tudni fogod, hogy jó úton jársz.

Amennyiben valami azt súgja, hogy nem cselekszel helyesen, akkor e1távolodtál az igazságtól. Néha kitartani a legnehezebb. Angyalaid arra kérnek, hogy bízz meg mindent átható szeretetükben, nem lankadó támogatásukban és védelmükben. Ha nagyobb változtatásokra készülsz, ismételt imáid vezérelnek Isten útjaira. A pilóta folyamatos kapcsolatban áll a légi irányítókkal, most neked is így kell szüntelenül odahallgatnod az Égre, és szót értened a felsőbb hatalmakkal.

Bízz meg az erkölcs, igazság és szeretet erejében. Valóságos fogódzók ezek. melyekre támaszkodva a legbölcsebb döntést hozhatod.

 

error: Védett tartalom!