2021-12-02

Arkangyalok áldása szombat éjszakára: Visszavonultság!

Ideje elvonulni a világtól.

A szerelem angyalai úgy látják, hogy a szerelmi életed virágba borul, amint időt töltesz a pároddal kettesben (vagy egyedül).

Úgy tűnik, mások tanácsai összezavartak, vagy ellentmondást okoztak benned. Ideje visszavonulni, hogy jobban odafigyelhess a saját érzéseidre és véleményedre.
Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal együtt, másoktól távol töltött idő megújítja elkötelezettségeteket, és magasabb szintre emeli a kapcsolatotokat. Ez jelenthet üdülést, kirándulást a természetben, egy hosszú utazást, vagy azt, hogy a telefonokat és számítógépeket kikapcsolva együtt töltötök otthon egy csendes délutánt.  Tehát elmélyülhet az elköteleződés érzése (vagy kezdődhet egy új, komoly kapcsolat, ha jelenleg egyedülálló vagy). Közelgő eljegyzést, esküvőt vagy az eskük megújítását is jelezheti. E tevékenységek jelentősége tovább fokozódik a partnereddel kettesben töltött idő során. Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor ez a lap arra vonatkozó útmutatást ad, hogy tölts időt magadban, a valódi érzéseiden és gondolataidon meditálva. Mindenképpen tégy lépéseket az intuitív útmutatások alapján. Ez megerősíti az energiádat, ami segít, hogy gyorsan magadhoz vonzd és megjelenítsd szerető társadat.

Megerősítés: A nő egyre inkább tudja, hogy csak a szerelem révén éri el a teljesebb önmegvalósítást, amiként a férfi sejteni kezdi, hogy csak a szellem ad igazi értelmet életének, és alapjában véve mindketten a kölcsönös lelki kapcsolatot keresik, mert a szellem szeretete és a szeretet szelleme a beteljesülést igényli. C.Jung

error: Védett tartalom!