2022-08-14

Arkangyalok üzenete vasárnapra: A szeretet és az együttérzés legfőbb úrnője

A legfontosabb dolog a világon a szeretet, az egyetlen, a mindent mozgató, a háttérben láthatatlanul munkálkodó erő.

Az együttérzés lángra lobbantja a szeretet teremtő erejét.

A minden élőlény iránt érzett nagylelkűség, tisztelet és nagyrabecsülés és beleérző képesség megnyitja a szívedet és felébreszti benned a boldogságra és elégedettségre való képességedet. Ha a szeretet, az együttérzés és a jóság vezérli gondolataidat, érzéseidet és tetteidet, akkor életed gyümölcsöző és gazdag lesz.

A feltétel nélküli szeretet tízszeresen is megtérül.
Ha ez a lap a szövetségesed, biztos lehetsz abban, hogy szeretnek Téged. Az események összhangja és egybeesése mind a javadat szolgálja. Ha kérdésed egy kapcsolatra vonatkozik, akkor légy önzetlen, ne ragaszkodj semmihez! Ami a Tiéd, azt úgyis megkapod. A jóság mindig elnyeri jutalmát.
Kihívóként arra figyelmeztet, hogy légy kevésbé önző!

Az egód finom csapdát állított Neked és megfeledkeztél a körülötted élőkről. Talán irányítani akarod őket, hogy elérd amit akarsz?
Vagy túlzott segíteni akarásod megakadályoz másokat a személyes fejlődésükben? Néha hagyni kell, hogy saját szenvedésük árán szerezzenek tapasztalatot. Ne akarjuk mindenáron megkönnyíteni a dolgukat.
Tudatosítsd, hogy nem csak Te vagy a világon!

Vedd észre, hogy minden élőlény isteni eredetű és bánj velük ehhez méltóan! Az élővilág szent közösség, amelynek Te is része vagy, de nem az egyetlen.

error: Védett tartalom!