2021-12-06

Arkangyalok üzenete vasárnapra: Gyógyító angyalok érkeznek Feléd…

Kérted már valaha, hogy az angyalok segítsenek a problémádban?

Csak akkor tudnak segíteni, ha felhatalmazod rá őket. Most hunyd be a szemedet, és vegyél nagy levegőt, amely mindenedet megtisztítja! Azután gondolatban szólítsd az őrangyalaidat és az arkangyalokat, hogy segítsenek! Ne határozd meg, hogyan várod a segítséget, csak mondd el a gondodat. S a legfontosabb: nyílj meg a segítség elfogadására, akárhogyan érkezik!
Lehet az megérzés, intuitív gondolat vagy közvetlen, isteni közbelépés. Akármilyen ismétlődő útmutatást kapsz, fontos, hogy hallgass rá.

Bármiben van szükségünk orvoslásra, kérjük meg Rafaelt, hogy vegyen körül smaragdzöld aurájával. A kövek közül a smaragd és a malachit testesíti meg gyógyító energiáját.

Megerősítés: Kristálytiszta szándék

Legyél tisztában a vágyaiddal, és mindig lebegjenek a szemed előtt rendületlen hittel!

Ha útmutatásért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod beismerni, mire vágysz igazából. Tudd, hogy mint mindenki más, Te is a legjobbat érdemled. Isten mindenkinek jólétet és bőséget akar. A részedet kérted az örökségből azzal, hogy tiszta mentális képet alkottál a vágyaidról. Nyugodtan képzeld el, hogy a vágyad már valóra vált, és éld át a vele járó érzelmeket és testi érzeteket. Ne aggódj a hogyan miatt: a Teremtő végtelen teremtőképessége és ötletessége folytán időben eléd fogja tárni. Egyszerűen kövesd a benső hangodat, hogy társteremtője legyél az isteni vágynak. Fogadd el a jót úgy, ahogyan eléd tárja a sors.

Mihály aurája királykék színű, enyhe, sötétlilás árnyalattal. A közelében kobaltkéken felvillanó fényszikrákat tapasztalhatunk. 

error: Védett tartalom!