2022-08-14

Arkangyalok üzenetei hétvége hajnalára: Holdfázisok!

Figyeld meg a hold hatását energiádra és megnyilatkozásaidra, és kovácsolj belőle tőkét.

Hániel Arkangyal áldása.

A telihold tökéletes idő arra, hogy elengedj mindent, amivel végeztél, újholdkor a vágyaid és az elhatározásaid megvalósítására összpontosíts, a holdtölte előestéje pedig kiváló a gyógyításra, és hogy új energiával töltsd fel gyógyító eszközeidet, például a kristályokat vagy olajakat. Szánj rá időt, és a holdfázisok tükrében figyeld meg, milyen érzések keletkeznek benned. Amikor feltárod a hold kapcsolatát az életerőddel és a hangulataiddal, szorosabb szálak fűznek majd isteni varázserejéhez.

A következő telihold augusztus 12., az újhold pedig augusztus 27-én lesz.

Hániel aurája kékes fehér, mint a telihold ragyogása.
A hozzá társított kristály a holdkő, amelynek varázslatos, tápláló energiát tulajdonítanak. Amikor szeretnénk Hániel közelébe kerülni, viseljünk vagy markoljunk meg egy holdkövet. Ő körül fog ölelni bennünket gondoskodó, anyai energiájával, és csodákat fog tenni irántunk érzett szeretetével.

+ Bölcselet: Gabriel Arkangyaltól!

Örömteli írás!

Gábriel arkangyal:
“Szakíts rá időt, és jegyezd le a gondolataidat a naplódba, vagy írj cikket, könyvet.”

Lelked szeretné írásban kifejezni magát, és én segítek időt szakítani erre. Minden benső ösztökélést tarts tiszteletben, amely erre sarkall. Lehet, hogy a saját örömödre írsz, de ha a naplót választod, az írás az önkifejezés katartikus élményévé is válhat. Ahogy elmélyül a kapcsolatod az írott szóval, talán isteni sugallatot kapsz majd, hogy cikkeket vagy könyvet írj. E folyamatban bármikor kérheted a segítségemet.

Gábriel hírnök arkangyal lévén szívesen segít az írással foglalkozóknak, és gyógyító üzeneteket közvetít nekik. Szeretetteljes tanítóként sarkallni fog, hogy rászánjuk magunkat az írásra, ráadásul ha megkérjük rá, képes megnyitni az ajtókat a könyv- és lapkiadókban.

Gabriel Arkangyal leginkább abban támogat, hogy élvezzük az írást.

 

error: Védett tartalom!