2021-12-02

Asztrológia – Heti előrejelzés (november 22-28.): Felpörgethetjük az eseményeket!

Heti események – asztrológia szempontok alapján!

November 22. hétfő:

Megtörténik az, amire minden ősszel vágyunk a Skorpió-hetek gyulladtabb-felbolydultabb időszaka után: a Nap a Nyilas jegyébe lép. Itt egy megkönnyebbülés, megváltottság érzete kezdődik energetikailag is, és a sötétedő-hidegedő jellegek elől az emberek fényeket kezdenek gyújtani, és mondákkal, legendákkal bélelik ki világukat, melyek segítségével könnyebben tudunk belemenni a Bak jelezte alsó fordulópontba december végén. Szóval innentől kezdődik energetikailag is az Ünnepi időszak.
22-e hétfőn kezdődik a Skorpió Marsnak is a Nagy Gyógyítóval való legpozitívabb fényszöge, ami erőteljesen fogja az elmúlt két-három hét begyulladt és megkavarodott energiáit, énünket rehabilitálni.
22-e hétfőn a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi működésünkért felelős Merkúr eléri a Skorpió 25-ik fokát, a Nyilas jegy előszobáját. Szintén az Emelkedés, Megváltás energiáit kezdi el adni a rendszerbe.
22-e hétfőn a Nap kilép a Nagy Jótevő Jupiterrel való csiki-csukis kvadrátjából is, így a Jövő, Cél, Perspektíva témái letisztultabbak kezdenek lenni.
Ez a négy hatás itt a hét elejétől kezdve nagyon könnyen a rendezettség, béke érzetével válthatja fel az elmúlt heteket bennünk. Amolyan „minden rendben van magától is” érzettel.

November 23. kedd:

Az Emberi, Érzelmi, Otthoni dolgokért felelős Hold a saját jegyének közepére ér, miközben kap két nagyon kedvező fényszöget egy-egy racionális, individuális bolygótól. Emiatt ez a nap nagyon jó lehet takarításra, valami szerelésre, felújításra, kert-rendezgetésre otthon. Mivel szemben áll ezen a napon a Vénusszal a Hold, nagyon összebújások vagy kapcsolódások más emberekkel nem annyira részesülnek az alapvetően pozitív jellegeiből; így inkább egyedül az említett területeken profitáljunk belőle.

November 24. szerda:

A gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi rutinunkért felelős Merkúr a Skorpió jegyéből belép a Nyilas jegyébe. A november első két-három hetében összezavarodott jellegeink tovább tudnak gyógyulni, ahogy a Nap és a Merkúr már a Nyilasban vannak, és csak a Mars van már a Skorpióban. De őt is hétfő óta rendezgeti a Nagy Gyógyító Neptunusz legpozitívabb fényszöge.
Ugyanitt a Merkúr kilép a Nagy Jótevő Jupiterrel való csiki-csukis kvadrátjából is, ami további megkönnyebbüléseket hozhat belső és külső működésünkben.
Ugyanitt a Mars a Skorpióból kilép a Jövő, Cél, Perspektíva témáit jelentő Uránusszal való szembenállásából is, ami még hatékonyabbá, és a zavarodottságok után tisztánlátóbbá tud tenni bennünket innentől. Ezzel a kilépéssel a November első három hetét domináló Derékszögű Háromszögek/T-kvadrátok végképp kioldódnak, és a hónap kétharmadában lévő „radar alatt” téma oldódik tovább; vagy akár teljesen kioldódik.

November 25. csütörtök:

További megkönnyebbülések érkeznek. A fő jelölő Nap egy lágy és selymes szextil fényszögbe lép a Nagy Rendező Szaturnusszal.

A felizzott és megkavarodott részek a szó értelmében le tudnak hűlni, és fókuszba tudnak kerülni.

November 26. péntek:

A Nap után a Merkúr is leelőzi virtuálisan a Leszálló Holdcsomópontot, már a Nyilas jegyében. Ez is mutatja, hogy a leeresztett Én-ünk és működésünk tovább emelkedik kifelé a becsúszottabb állapotából. Az energiákat kevésbé érezzük majd elfolyónak a héten, könnyebben ki tudjuk találni, hogy mit szeretnénk, és könnyebben is meg tudjuk valósítani.

November 27. szombat:

A Hold a Szűz jegyébe ér, és a Zodiákusnak a Tavaszi-Nyári része eléggé kiürültnek érződhet. Emiatt ezen a napon egy kicsit egyedül érezhetjük magunkat, és amolyan Hamupipőkének; hogy csak tesszük-tesszük a dolgunkat, és a többiek érdekei vannak előtérben, tevékenységeinkből ők profitálnak. Ez már másnap kioldódik, így a szombati nap az a héten, ahol legyünk egy kicsit éberebbek, különösen az itt leírt mintákra.

November 28. vasárnap:

A Hold egyenesen három pozitív fényszöget is kap hirtelen. Ha tervünk van a hétvégére valamilyen összejövetelre, társas dologra, akkor ezek alapján elsősorban a vasárnap áll nyerésre a két nap közül.

Összefoglalva, az előttünk álló héten november első három hete után itt jövünk ki abból a káoszból, ami a Skorpió Mars-Merkúr-Nap által, és a Derékszögű Háromszögek/T-kvadrátok által behúzta novembernek különösen első két hetét, de a harmadikat is valamennyire. Egészen optimisták lehetünk, ahogy sorba lépnek be a bolygók a Skorpióból a Nyilasba, oldódik ki a Derékszögű Háromszög, és egyéb gyógyító-rendező hatások aktiválódnak.
Novembernek az eddig tartó szakaszában valószínűleg csak pötyögni tudtunk; itt a negyedik héten felpörgethetjük az aktivitásainkat és tennivalóinkat. ez azért is lenne fontos, mert majd a Decemberi havi előrejelzésből láthatjuk, hogy december hömpölygősebb, egyet-ide-egyet-oda energiákkal telibb lesz, ahol Bak és Halak dominancia kezd megjelenni, és ez a Nyilas jellegű lendület kicsit belassul.

Ezen a héten itt november végén küldjük meg a dolgokat nyugodtan. Hajrá! Forrás Zöldkör

error: Védett tartalom!