2022-09-26

AsztroTündérek üzenetei: Zodiákus Négy legmegbízhatóbb csillagjegye

Négy legmegbízhatóbb csillagjegy

Nagyon nehéz a besorolás miszerint kik legőszintébbek, mivel egy ember képlete Napjegyből és ASC-ből áll, emellett számtalan bolygó és házhelyzetből áll, amely formálja az egyén személyiségét.
Ez adja meg a személyiségének valódi énjét.
Nem beszélve arról Mindenkinek, van 1-1 rejtett – árnyék arca, amit eltitkol a külvilág elől, s csak legszűkebb privát környezete tud róla, vagy sok esetben az sem. Az álarc lehullhat de ez sem törvényszerű, mert sok esetben a ember, az egyén önmagát sem ismeri igazán. Azt sem tudja valójában ki ő.

Kérem, ezt a cikket mindenki fogja fel játékosan, hiszen tuti recept nincs csak saját tapasztalásom által, munkámban alapján állítottam össze ezt a listát.
… Igazságos legyen valamelyest így minden elemhez tartozik egy-egy választás, a teljesség igénye nélkül!

Négy legőszintébb csillagjegy a következő:

Tűz jegy: Oroszlán, mert hűséges típus, bajtársi szelleme kimagasló, jó barát, tetterős, bátor és okos. A Nyilas nagy kalandozó és maga érdekében mondhat nagyokat, ezáltal nem igaz rá legmegbízhatóbb titulus. A Kos jegyűeket a mars uralja, ha nem is megy mindig  fejjel a falnak – elég hirtelen típus, konfliktuskereső, ezáltal egója hatalmasabb, mint alázatos viszonyok, kapcsolatok, ahol a megbízhatóság, őszinteség az első. Lehet őszinte de nyersen, ami nem kapcsolatok alapköve.

Levegő jegy: Vizöntő, pozitívja magas szellemiség, és spirituálisan magas szinten lehet, ezért segítőkész alapjában véve, megbízhatóság sokkal jobban jellemző rá, mint Ikrek, vagy Mérleg jegyre.
Az ikrek örök nagyot mondó, a mérleg döntésképtelensége és bizonytalansága szintén a megbízhatatlanság melegágya. Az őszinteség sem a kenyere, sokkal inkább külsőségeknek akar megfelelni.

Vizes jegy: Halak sokszor elúszik a probléma és konfliktus elől – ezért nem mindig egyenes. A Skorpió az egója által, és a maga körüli hercehurca lefoglalja, ha valami nem tetszik neki továbbáll, nem azért, mert ne lenne megbízható, vagy őszinte, de egész egyszerűen senki által nem engedi alárendelni magát.

Így maradt a: Rák, aki családcentrikussága miatt, érzelmessége, nyitottsága által lehet megbízható, és ösztönző. Akár barátságban, párkapcsolatban, főként gyermekekkel szemben, mint családapák- és anyák tekintetében.

Föld jegy: Azt mondják a legmegbízhatóbb csillagjegyek tartoznak ide mert szilárdak, földön maradnak – nem szállnak el a fellegekbe és rózsaszín tündérvilágban bolyonganak.
Bak jegyet sorolom ide már annyira kemény, szilárd, hogy rá lehet mondani kőkeményen megbízható, és sok esetben 100{8a053b7bd9bd750ab2e6fea088255ad3580583daf3b764fc89dd5c88745298f7}-ig őszinte is.

error: Védett tartalom!