2021-10-28

Atlantisz Angyalainak áldása mára: Az oroszlán hold erejével égesd el a múlt rossz emlékét!

Az oroszlánban járó hold minden tűz energiának kedvez, és azt mutatja, hogy égesd el a múlt rossz emlékeit.

Fájó sebeket be kell gyógyítani, igaz még ott helye, de szépen beforr, ha megfelelően állsz hozzá. Nem érdemes szőnyeg alá seperni semmit sem.

Ne gondolkozz soha a múlt sérelmeink, negatív blokkokat eredményezhetnek…

Ezeknek az elhagyása és a jó bevonzása, csak akkor érhető el, ha megfelelően feldolgozzuk minden múlthoz kötött emléket, ami sebet ejtett lelkünkben.
Ehhez kellő önkritika, önismeret, önbecsapás nélküli állapota szükséges. Ehhez nincs Mindenkinek bátorsága, és önvalója, mert komfortzóna elhagyásával járó folyamatról van szó. De mégis ez szükséges hozzá, hogy kellőképpen újra fogékonyak és nyitottak legyünk – nem toporoghatunk a múlt árnyékában…. Ehhez kívánok sok erőt, lelki békét Erdélyi Zita (EE)…

Megerősítés: Látomás

Intés ez arról, hogy becsüld meg a tisztánlátás képességét. Bízz meg a belső képekben, mert ezeket az Égtől kapod, amely így válaszol imádra. Prófétai látomásaid áldást hoznak rád és szeretteidre. Tudni fogod, hogy a menny küldte őket, hiszen a szeretetről szólnak. Nem kell mást tenned, mint engedelmeskedned az égi üzenetnek, amely arra kér, hogy az isteni szeretet nevében cselekedj.

Őrangyalod a segítségedre lesz, hogy átlásd a jelen helyzet igazságát. Ez kettős nézőpontot feltételez. Először is fogadd meg, hogy mindenben és mindenkiben felfedezed Isten világosságát, így juthatsz a legkedvezőbb eredményre. Higgy ebben szilárdan! Másodszor engedd meg magadnak, hogy földi megvilágításban, emberi oldalaival együtt szemléld a kérdéses helyzetet. Valaki talán nem gerincesen cselekedett? Ismerd ezt el önmagad előtt, s lásd át világosan az összes érintett indítékát és lehetőségeit.

Az angyali üzenet arra is vonatkozhat, hogy a látásodon kellene javítanod, vagy megvizsgáltatnod.

Angyalaid fénnyel töltik meg testi-lelki látásodat. Láss az ő szemükkel, így a legjobbat veszed észre önmagadban és az életben általában.