2021-12-02

Atlantisz Angyalainak üdvözlete hétfőre: Esküvő

Ebben a helyzetben benne foglaltatik az esküvő lehetősége.

Egy közelgő esküvő miatt húztad ezt a lapot (legyen szó akár a sajátodról, akár valaki máséról). Azért kaptad ezt a kártyát, mert a házasság szerepet játszik a kérdésedre adott válaszban.

Bizonyos emberek számára ez a lap megerősítheti, hogy házasságot fognak kötni, és azt kéri, hogy őrizzék meg a hitüket, és továbbra is élvezzék az életüket a jövőbeli családi állapotuk miatti aggodalmaskodás nélkül. Mások számára ez a lap azt jelzi, hogy találkoznak majd egy fontos emberrel egy közelgő esküvőn, vagy olyasmit élnek át azon az esküvőn, ami egy új szerelemhez vezet. Emellett a szüleid házasságát is jelképezheti, és azt, ahogyan az a kapcsolatokról szóló érzéseidet és hiedelmeidet befolyásolta.
Néhány esetben ez a lap arra kér, hogy vizsgáld meg jelenlegi és múltbeli házasságaidat, és mérlegeld az érzéseidet szíved és kapcsolatod gyógyításának szándékával. Talán eljött az ideje, hogy igénybe vegyétek egy házassági tanácsadó segítését, hogy mindketten megérthessétek az érzéseiteket.
Egyes esetekben pedig ez a lap egy házasság végét is jelezheti.

Ilyenkor az angyalok minden érintettet támogatnak, amint megértitek a tapasztalatokat, és a szívetek ismét készen áll arra, hogy szeressen.

error: Védett tartalom!