2021-09-22

Atlantisz Angyalainak üzenete vasárnap délutánra: Vágj bele!

Imáid és pozitív elvárásaid meghallgattattak és megválaszoltattak.

Közösen dolgoztunk veled ezen a helyzeten annak kezdete óta, és tovább őrködünk feletted és minden érintett felett. Kövesd tovább jelenlegi utadat, hiszen az tényleg nagyon messzire visz téged.

Ezt a kártyát a kérdéses helyzetre vonatkozó bátorításképpen kaptad. Az angyalok biztosítanak a pozitív végkifejletről, feltéve, ha te továbbra is szeretettel és az útmutatás szerint cselekedve kezeled a helyzetet.

A lap további jelentései: Ne tétovázz; eljött a megfelelő idő. Jó úton jársz. Ötleted isteni sugallatra született. Az angyalok sikeres végeredményt jövendölnek.

Megerősítés: Őrangyalodtól

Elvonulás

Félreérthetetlen, világos felszólítás ez a mielőbbi elvonulásra, őrangyalaid azt kívánják, hogy pihend ki magad, újulj meg, és rendezd erőidet. Ehhez békére és csöndre lesz szükséged. A világtól elvonulva újra feltöltődhetsz és felfrissülhetsz. Közben új felismerésekre is juthatsz, s talán a válaszokat is megtalálod kérdéseidre. Ezzel együtt azt is jobban átlátod, milyen irányban indulj el, és mi legyen a következő lépés.

Bízd elvonulás utáni vágyadat angyalaidra, ők majd gondoskodnak a részletekről: az időről, a pénzről és mindenről, ami egy csodálatos élményhez szükséges. Bízz abban, hogy az a legmegfelelőbb hely számodra, ahová küldenek.

Áldás ez úgy neked, mint szeretteid számara, mert boldogabbá és egészségesebbé tesz. Nincs abban semmi önzés, ha törődsz önmagaddal – befektetés ez a jó közérzet érdekében, és ajándék a családnak. Haladéktalanul menj el pihenni!