2022-08-14

Atlantisz Angyalainak üzenetei hétfőre: Csapatmunka

Másokkal közösen idézd elő a kívánt helyzetet!

A kívánt helyzetet másokkal együtt tudod megteremteni.

Legyél egy csapat tagja a lehető legjobb megoldás megtalálása érdekében. A csapatmunka azt jelenti, hogy mindenki egyenlő mértékben osztozik a feladatokon, de a közös örömökből is kiveszi a részét. Társaid érzéseire is oda kell figyelned, s végig szem előtt kell tartanod a csoport céljait.
Ez a kártya arra kér, hogy legyél jó csapatjátékos. Mindenekelőtt légy nyitott arra, hogy kikérd mások véleményét, és amikor próbálnak segíteni, ne zárkózz el előle! Nincs ebben semmi rossz. (Ne feledkezz meg a köszönetről sem.) Te is ajánld fel másoknak a segítségedet, legyen ez kölcsönös. Egy csapat mindig többet ér el, mint a magányos próbálkozó.

Megerősítés: Egyszerűség

Összpontosíts az alapokra, és tartózkodj a fölösleges bonyodalmaktól!

Ez a kártyalap arra int, hogy az utóbbi időben túlbonyolítottad az életed. Ideje visszavenni a lendületből, és arra koncentrálni, amiben biztos vagy. Mit akarsz igazából? Mi az, amit biztosan nem akarsz?

Azért húztad ezt a lapot, mert tisztába kell tenned életed egy bizonyos területét: legyen az egy szoba, egy szekrény vagy egy zűrös kapcsolat.

Miután lerendezted a dolgaidat, a gondolkozásod is letisztul majd, és jobban tudsz a lényegre figyelni. Az életerőd is megnövekszik majd.

error: Védett tartalom!