2021-10-28

Atlantisz Angyalok áldása péntek hajnalra: Vezetésre születtél!

Jeanne d’Arc áldása, ami Neked szól!

Arra szólít az Ég, hogy vállalj vezető szerepet egy fontos ügy érdekében.

Valószínűleg máris sejted, hogy vezetésre termettél, aki másokat is segítségre ösztönözhet. Még ha nem is gondolsz magadra így, bízz abban, hogy ez a kártya világos jeladás: kiválasztottak erre a szerepre.

Imádkozz Istenhez, Szent Johannához meg a többi szenthez és angyalhoz, akik világos útmutatással látnak el, hogyan lehetsz a legsikeresebb vezető. Isten által vezérelt tetteid és szavaid másokat is hasznos munkálkodásra serkentenek majd.

Egy vezető akkor szolgálja a legjobban a közös ügyet, ha példát mutat. Élj hát úgy, hogy mások csodálják emberségedet és lelkierődet.

Megerősítő gondolatok: Aktuális energiák

A Szaturnusz újra elindult előre az Ekliptikán.
Ő az, aki mindig jelez, amikor valamit nem hagyhatunk figyelmen kívül, különben szigorú, kegyelmet nem ismerő kényszerítő ereje működésbe lép. Amit általa korlátként érzékelünk az valójában sorsunk kihagyhatatlan lépcsőfoka ahhoz, hogy megérleljen bennünket valamire, hogy megoldjuk azokat a sorskérdéseinket, sorsfeladatainkat, amelyeket tán életek óta hordozunk, azokat, amelyek a kiemelkedésünkhöz vagy a továbblépésünkhöz nélkülözhetetlenül szükségesek.

A Szaturnusz által ismerjük fel, hogy az Igaz Érték akadályokon, kihívásokon át érlelődik meg bennünk. Amikor már elég mély bennünk az alázat, akkor kezdünk el valóban emelkedni.
Botos Orsolya