2021-12-02

Atlantisz Angyalok mágiája télre: Váratlan szerencse és bőség vár Rád!

A bőség angyalainak áldása Decemberre!

A bőség számos különböző formában érkezhet, néha teljesen váratlanul.

Légy nyitott, és fogadd el. Tartsd észben: a bőség azért érkezik, hogy támogassa az életcélodat, az egészségedet és a jótékony tetteidet.
Nagyszerű hír: ez a lap anyagi szerencsét jelez! Egy várt fizetség vagy a bőség valamilyen formájának előre nem látott gyarapodása már útban van feléd.

Az angyalok arra kérnek, hogy bármi érkezik, fogadd hálásan, nyitott szívvel és kitárt karral.
Fontos, hogy felismerd a szerencséd, akár vaskos fizetség, akár a bevételeid fokozatos gyarapodásának formájában jelentkezik. Bármelyik eset áll fenn, a bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy a rendelkezésedre álló tőke bölcs és felelős felhasználása biztosítja, hogy megmaradj a bőség energetikai áramában.

Megerősítő gondolatok: Tedd a dolgod

Nem elég álmodozni vagy imádkozni. Pozitív dolgokat is kell cselekedni, melyekhez isteni útmutatást kapsz. Ha állhatatosan dolgozol a legfontosabb céljaidért, munkád gyümölcsöző lesz.

Az élet az együttműködésről szól, a születésünktől egészen eltávozásunk pillanatáig. Állandóan együtt dolgozunk más emberekkel, az angyalokkal és Istennel. Ha nem tesszük a saját dolgunkat, nem az lesz az eredmény, amire számítunk.

error: Védett tartalom!