2022-08-14

Augusztus 1. hétfő – 10 Milliószoros teremtő nap erejével.

A mai napon minden pozitív gondolat és cselekedet 100x teremtő erővel bír.

Ezért érdemes méregteleníteni, és sós gyógyvizes fürdőt venni, segíthet még: jóga, masszázs, meditáció-relaxáció úgy szintén, mantrázás, örömzene….

Gyümölcs- és zöldséglé fogyasztása, amely serkenti és beindítja a méregtelenítő funkciókat, folyamatokat most csodát tehet.

A test ellazulása is fontos, mert kihat a lélekre, és szellemet is lecsendesíti, a testmozgás a fizikai munka ma nagy lendületet adhat bármilyen tevékenységhez, legyen az üzlet, munka, vagy éppen otthoni teendő. Sport kifejezetten szárnyakat adhat: legyen az úszás, futás, gyaloglás, vagy éppen kerékpározás.

Lényeg: a fizikia-érzelmi-tudati harmónia megteremtése, vagy legalábbis törekvés ez irányban!

Most igazán nagyot tudunk lendíteni az életünkön, amikor pozitív gondolatokkal vagyunk magunk és egymás felé. Saját magad döntsd el merre tartasz, azt el tudod választani hogy van jó és rossz, bár sokan mondják ez nem, csak tapasztalás létezik. Az életed és tettek, gondolatok által fejlődtél biztosan már nem ugyanaz vagy mint régen, akár 3-4 éve vagy 20 éve sem. Az összes saját tapasztalásaid által válassz nyitott, tiszta szívvel. Lehet most okosabb érzelmeidre is hallgatni vagy legalábbis mérlegelni az eshetőségeket. Ahogy beléptünk az oroszlán havába, büszkeséget és bátorságot kaptunk általa, sokkal gyorsabban,bátrabban bele tudunk állni bizonyos élethelyzetekben, ezáltal könnyedekké és aktívakká válunk.

Megerősítés: “A hit a madár, amely megérzi a fényt, amikor még homályos az ég.”

 

 

error: Védett tartalom!