2021-09-22

Augusztus 12. csütörtök: Hittel és megértéssel tudsz emelkedni.

Nagyon fontos, hittel legyünk egymás felé, akkor tudunk önmagunkban is megbízni, hit és megértést tanúsítunk embertársaink felé.

Egy őszinte, nyílt beszélgetés most csodát tehet. Hatalmas kimondatlan szavak kerülhetnek felszínre, amelyek gyógyítanak és áldanak.

Nemcsak idegen és ismeretlennek érdemelnek bizalmat és hitet, de közeli hozzátartozóink is. Akik felé lehet nem is vagyunk részhajlóak, mert ismerjük minden rejtett, rossz tulajdonságaikat. Esetleg már meg is sebeztek – megbántottak. Lehet még az általuk kapott seb tátotong, nem forrt be, nem gyógyult meg. De mégis hittel legyünk feléjük is. Meglátod az eredmény meghozza várva várt sikert.

A kapcsolataink tisztulnak, kivirágoznak és életteli lesznek. A hitt és bizalom a virágpor a növény számára, megértés pedig az eső ami táplálja a virágot, élteti, és élettel tölti meg.

Megerősítés: Lehetőség a megbocsátásra

Ez a helyzet megadja a lehetőséget a gyógyulásra, a fejlődésre és a negatív minták elengedésére. Ragadd meg az alkalmat azzal a szándékkal, hogy meglásd a másikban lakozó isteni fényt és jóságot. Segítünk neked útjukra bocsátani az engesztelhetetlen gondolatokat, érzéseket és energiáikat, és segítünk felemelkedned a béke és a könyörület magasabb szintjére.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert látják, hogy kimerültél az életedben vissza-visszatérő negatív sémáktól. Ennek az ördögi körnek a megszakításához fontos, hogy el tudd engedni a jelenlegi helyzettel és kapcsolattal összefüggő elnyűtt, mérgező gondolataidat. Ezt megteheted úgy, ha mélyeket lélegzel, és minden egyes kilégzéssel átnyújtod félelmeidet, aggodalmaidat, haragodat és minden fájdalmas érzésedet az angyaloknak. A megbocsátás nem azt jelenti, hogy elnézed a másik személy viselkedését. Csupán azt, hogy nem vagy többé hajlandó magaddal cipelni a hozzá fűződő mérgező éréseidet és gondolataidat. Engedd el, légy szabad, és érezd a megbocsátás adta pozitív mintákat.

A lap további jelentései: Kerüld el önmagad és mások hibáztatását. Ahogyan megszabadulsz haragodtól, kreatív megoldásra bukkansz helyzeteddel kapcsolatosan.

Rejtett üdvösség lapul ebben a kapcsolatban és helyzetben. A vágyakra összpontosíts a félelem és az ítélet alkotás helyett.

Erdélyi Zita (EE)