2022-12-07

Augusztus 13. péntek: Karmikus feladatok megoldásai, karmikus terhek felszámolásai!

Ezen a napon nemhogy teremteni, megvalósítani tudsz, rengeteg karmikus tehertől szabadíthatod fel magadat.

Pénteken érdemes rituálékat végezni, elengedésre, elfogadásra, ez a két dolog összefügg, egyik a másikkal szorosan kapcsolatban áll.

Mert ha el tudjuk fogadni a helyzetet, ami már nem épít, az elengedése is könnyebb, mert szellemileg is elfogadásra került, hogy nem érdemes tovább folytatni egy méltatlan helyzetet vagy egy olyan emberrel a kapcsolatot, aki csak szívja vérünket, bizonytalanságban tart.

Ezért érdemes drasztikus változásokat indítani, vagy erősen megteremteni, akaratunk és érzelmeink segítségével ami szeretnénk megvalósítani, elérni.
Jógázz, úszál egyet, és gondold át mit és hogyan szeretnél elérni. Írd fel a céljaidat, majd azokat a lépéseket amelyek el is vezetnek a vágyaid, álmaid felé. Írj fel nagy dolgokat is, ne csak kicsiket, hiszen a nagy álmokból is lehetnek valóságosak. A hit nélküli teremtés egyenlő nullával.

..Ezért merj nagyot álmodni!! Ehhez kívánok sok-sok erőt Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Iktasd ki a zavaró tényezőket

Az életcélod és a legfontosabb dolgaid osztatlan figyelmet igényelnek. Ideje, hogy rendezd az időbeosztásodat és a munkakörnyezetedet. Kapcsold ki az elektromos berendezéseket, és kerülj mindent és mindenkit, ami vagy aki elterelheti a figyelmedet a valóban fontos dolgokról. Már tudod is, hogy melyek a zavaró tényezők, és megvan az erőd ahhoz, hogy kiküszöböld őket.

Ez a lap azért talált meg téged, hogy jelezze, valami elvonja figyelmed a bőség áradásához szükséges tetteid véghezvitelétől. A szétszórtság az első, aminek a megszüntetéséhez az angyalok útmutatást adnak.
Ha szétszórt vagy, nehezedre esik, hogy a számodra legfontosabb dolgokra koncentrálj, és időt szánj rájuk.

Az angyalok azt kérik, hogy vizsgáld meg, mik zavarnak, és e tényezők melyikétől tudsz megszabadulni. Segítenek, hogy elengedhess bármit, ami letérít az utadról, például a függőséget okozó szerek utáni vágyat, a drámai kapcsolatokat, az aggodalmakat vagy az értelmetlen tevékenységeket.

Itt az idő, hogy napi szinten erőfeszítéseket tegyél a számodra fontos dolgokért, elengedd a félelmeket, és folyamatosan haladj a célod felé.

 

error: Védett tartalom!