2022-08-14

Augusztus 17. kedd: Belső és külső összehangolása

A mai napon fontos, ami bent azt kint is elv – ehhez tenni is kell.

Amire gondolsz az kivetül, tehát ha rossz, negatív gondolatok forognak a fejedben, akkor több ráncod is keletkezik az arcodon, nemcsak a szokványos helyeken, hanem olyan részen is ami feltűnő, szembetűnő másoknak is.

Ezért a mai napot áldozd a pozitív mantrák napjává. Tedd szép és Te is azzá válsz.

Nagyon fontos a belső béke, összhang, ez egyből kivetül az arcodon, és szerveid meghálálják mindazt a jót amivel felruházod őket. Ha jóra gondolsz az jót tesz a szerveidnek, májnak, szívnek, vesének. Például minden páros szerv a párkapcsolatok lenyomata valamilyen szinten. Ha megrogyott a párkapcsolatod, vagy egyszerűen a kapcsolati rendszered, kivetülhet a szervekre – tüdő, vagy vese mutatja milyen minőségben éled a kapcsolataidat.

Hazugság és elhallgatás energiája rákerülhet egy-egy szervre ezért nagyon fontos hogy pozitívan legyünk magunk és mások irányában is… Mert ez kivetülhet belső részeinkre, szervezetünk csatornáira. Ha tisztán gondolkodunk és cselekszünk az ereink a belső csatornánk is tiszta lesz, így könnyen átmehet rajta minden ellen, vagy méreganyag is.

Ellenállóbak vagyunk negatív hangvételekre, emberekre, helyzetekre, és ha tiszta a tudat és lélek is, akkor szellemiség azzá válik….Ezáltal a lelki és fizikális oldalunk is egészségesebb lesz….

Ehhez kívánok sok – sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Otthonodra vigyáznak az angyalok

Ez a kártya azt jelzi, hogy otthonoddal vagy lakáshelyzeteddel kapcsolatban aggályaid támadtak, de Mihály arkangyal biztosít arról, hogy miden rendben van. Az angyalok vigyáznak a jelenlegi lakásodra, gondoskodnak a biztonságáról, anyagilag is. Ha éppen lakhelyet változtatsz, az angyalok felügyelik a költözést.

Megnyugodhatsz, élvezd az új otthonodat, mert minden a legnagyobb rendben van.

 

error: Védett tartalom!