2021-10-28

Augusztus 19. szerda: Oroszlán Újhold üzenete

Az oroszlán minőséghez tartozik, család, hűség.

Küldetése: uralni a saját belső világát – és nem másokat! –, de fénnyel és szeretettel táplálni a körülötte lévőket. Árassza másra is szeretetét, elvárások és feltételek nélkül, akkor meglátja: másoktól is szeretet fog visszakapni!

A mai nap összenergetikáját tekintve: 4-es számot ad ki. Ami a munka és párkapcsolatok, földelés száma. Tehát fizikai oldalon lehet nagyot emelkedni.
Idetartozó fogalmak: testedzés, testi örömök, anyagi javak, munka kérdésköre, párkapcsolatok minősége / milyensége klasszikus értelemben. Valamint a tápanyag, elsősorban tiszta, minősége ételek bevitel. Tehát a böjtölésnek ilyenkor hangsúlyos szerepe van. Érdemes gyümölcsnapokat beiktatni almával kombinálva két gyümölcsöt fogyasztani. Pl. alma-szőlő, alma-eper, alma-banán, stb….

A nap karakterszáma, ami hordozza magában a változást és minden új kezdetét, amit maga az újhold is generál, az 1-es, ami 19-es napszámból ered. A 19-es pedig erős, pozitív szám, tehát most a jó dolgokat lehet ‘kivetíteni’ a mágikus vásznára mindenkinek. Ehhez égi támogatást is kap az, aki kellőképpen nyitott, befogadó az újra, és ki akar szakadni, a régi, nem működő megszokásból. Ehhez tenni is kell. Lépni-cselekedni. A segítő kéz nem azt jelenti várunk, ülünk, felénk nyújtja kezét egy segítő-támogató valaki, aki kihúz a rosszból és belecsöppent a jóba. Ez nem így működik. Az újhold azt is mutatja, tenni is kell célokért, semmit nem adnak ingyen.

Mivel az újhold oroszlán jegyében jár, amihez a nap tartozik, mint uralkodó bolygó, így a változást, a ÖNvalón keresztül, személyiség által lehet elkezdeni. Ami majd kihat a munkára, a pénzre, és párkapcsolatok testi oldalára. Ez a két – utóbbi – terület, a munka (pénz), párkapcsolat (testi része) a két legfontosabb dolog amiben lehet emelkedni és új energiákat bevinni. Minden új kezdet egy elengedést is takar. Tehát elfogadás után, számot kell vetni mi az az élethelyzet, esemény, momentum, amit el kell hogy engedj, azért, hogy majd az újat be tud fogadni és az új, friss energiával élni is tudj. Ne csak lásd, hanem lépj, és tegyél is érte. A célok azért vannak éltessenk, ez az újhold pont ezt üzeni, élj és tegyél érte, változással egy jobb, magasabb szintű minőségű élet felé tudsz haladni, elérni akkor tudod, ha megtervezed-kivitelezed mindazt, amit akarsz.

A “sültgalamb effektus” most nem hozhat várt eredményt, lehet valamikor meghozza a gyümölcsét, a türelmes várakozás de ez most nem az időszak. Az oroszlán hordozza tüzet, tehát cselekvő – aktív jegy minőség. Ami azt mutatja: égesd fel a múltad összes rossz emlékét, élményét, eseményét, mert az új, tiszta helyzetek csak akkor ‘ágyazódnak’ be, épülnek be az életedbe, ha nincsenek benne: múlt sebei. Lehet a seb összeforrt már, de heges maradt a felülete, ami könnyen felszakad egy apró negatív élethelyzetre, ezért foglalkozni kell vele…. Mert mindenkor felszakadhat, felnyílik és genny távozik belőle, ami tisztulás egy folyamata, de még az újnak nem adhat helyet, mert túl sok fájdalom követi. Ezért drasztikusabban kell foglalkozni a múlt sérelmeivel, bántásaival, sérüléseivel. Főként fizikai értelemben. Testi hibák, testi hiányosságokat be kell tölteni pozitív dolgokkal. Minden testi tünet figyelmeztetés, felhívja a figyelmet, egy lelki-szellemi blokkra. Ezért erre most érdemes odafigyelni, megvizsgálni. Nagyon fontos a mai nap, önvizsgálat, és az, ha megtehetjük, magunkkal foglalkozzunk. Az ‘énidő’nek hatalmas szerepe lesz, szerdán.

Élj pozitívan, hogy felégesd a múltad árnyékos oldalát, a napos eljöhessen,végre a fény felé haladhass, a sötétség helyett. – Ezoteria Extra (Erdélyi Zita)