2023-09-22

Augusztus 22. vasárnap: Felismerések Teliholdja

Mai napon Vízöntő telihold van. Nem lehet elmenni amellett milyen jegyben teljesedik ki a hold.

Vízöntő a magas szellemiség jegye, tehát felismerések, leleplezések folytán kiderülhetnek titkok, elrejtett dolgok….

Vízöntő uralkodó bolygója Uránusz, másodlagos uralkodója Szaturnusz bolygó. Tehát mondhatni uralkodói miatt is, legerőseb – és karizmatikusabb jegy. Sors és Karma kérdéseit mindig érinti.
Ezért ebben most nagyot lehet emelkedni, leginkább úgy, hogy felülemelkedve, kívülről tekintünk az élethelyzetünkre és önmagunkra. Előbb – utóbb meg fogjuk látni mi az ami nem stimmel. Melyik puzzle darab van rossz helyen, helyére kerül. Ehhez szükséges, éberség és kellő tudatosság is.
Vízöntő Eleme a levegő, érdeklődővé teszi elméjét, ám kialakított véleményéhez túlzottan ragaszkodva konokká válhat. Ezért úgy tudod meglátni, észre venni mi az ami nem helyes, ha elég laza, rugalmas, szabad szellem vagy. Ezek az égi sugallatok csak ilyen emelkedett tudatállapotban érhetőek, és így nyerhetőek ki univerzum sokaságából…

Tehát légy éber, aktív, cselekvő és tudatos. Ehhez vannak segítői technikák, amivel kiemelkedhetünk.
A spirituális képességeink fejleszthetőek, például:  a jóga, úszás, gyümölcs-zöldség fogyasztása, kevés hús és nulla cukor bevitel…. Sok meditáció, zenehallgatás, relaxáció. Masszázs, sós gyógyfürdő ajánlott. Szaunázás is kiváló lehet, hogy ellazultabbak, felszabadultabbak legyünk mint általában. Ez segíti a tudatosabb életmódot.
Erdei levegő, vízpart, plusz feltöltődést jelent. Pozitív mantrázás pedig felteheti az i-re a pontot.

Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

error: Védett tartalom!