2023-05-30

Augusztus 27. szombat: Újholddal érkezik a változás!

Az újhold a szűz jegyében teljesedik ki, amit Merkúr képvisel.

A Merkúr a szellemi energiákért felelős bolygó, a tudatosság és szellemi erő tartozik hozzá.

Tehát most ésszel, nem pedig erővel lehet megoldani bármit is – legyen az fizikai – lelki vagy tudati probléma.

Megerősítés: Valaminek az elengedésével sokkal inkább be tudod vonzani az új dolgokat az életedben.
A változás és átalakulás ebben az esetben csak a javadat szolgálja.
Ha a párkapcsolat és a munka jól megy, esetleg mindkettőben sikeres vagy, akkor nem lesz gond az élet más területein sem. Erre a kettőre koncentrálj és oda tedd a fókuszt. Tehát a pénzkereseti lehetőség és szerelmi élet legyen a fókuszodban. Ezek a vizsgálandó dolgaid.

Önismereti Kérdések: Mennyire vagyok sikeres a munkámban, és magánéletemben? Mennyire vagyok boldog az anyagi világban, és párkapcsolatomban?

Ezek a kérdések most őszinteséget követelnek tőled…. Nyíltságot az embertársaid felé.

Amint nem függsz a pénztől és a párodtól vagy az egyedüllét miatt nem vagy frusztrált, úgy leszel nyitott és az új dolgok felé is. Ami kizárólag pozitív energiát kölcsönöz számodra, mert a régi elengedése mindig friss, új erőt hoz el az életedben.

Az Újhold nemcsak azt jelenti, hogy új dolgok felé orientálódj, hanem azt is: fogékony, nyitott legyél a változás felé. Semmiképpen ne zárj be egy kört hanem nyiss a spirituális energiák felé is.

Megerősítő gondolatok: Kapcsolat
Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is.

Ez a lap azt jelzi, hogy a kapcsolataid végre pozitív szakaszba lépnek. Ahogyan azt a kártyán szereplő kép mutatja, mostanra kiértél az erdőből, és kilépsz egy fénnyel és szépséggel teli területre. Ahogyan a kártyán szereplő angyalnak is, már csak egy kicsit kell kitartanod.

A válasz a kérdésedre a kapcsolatodban rejlik. Jelenlegi párkapcsolatodat illetően bízz az érzéseidben, és cselekedj azoknak megfelelően. Az angyalok segítenek egy gyönyörűséges, új kapcsolat megnyilvánulásában.
Küldj jelenlegi kapcsolatodba fényt, szeretetet és angyalokat.

Pozitív átmenet veszi kezdetét egy aktuális kapcsolatodban (amely egészséges végkifejletet r

error: Védett tartalom!