2021-10-28

Augusztus 30. hétfő: Hit és Megértés által juthatsz el megvilágosodásig!

A mai nap érdemes azzal tölteni az időt, befelé fordulsz, meditálsz, jógázol, elvonulsz.

Igaz ma hétfő van, de munka után, vagy előtt szakíts időt arra ÖNmagaddal is foglalkozol. Nemcsak kifelé figyelsz, hanem belső önmagad irányában.

Rengeteg felismerésben lehet részed, meditálás során nagyot lehet emelkedni, teremteni. Igaz teremtés csakis tiszta fejjel, lélekkel történik, ha tele vagy negatív gondolatokkal, érzésekkel, akkor legkevésbé sem fog összejönni az amit valójában szeretnél, akarsz!
Ahhoz kellő figyelem, fókuszálás szükséges, negatív gondolat kizárása mellett. Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (Ezoteria Extra, EE)

Megerősítés: Gyakorlat teszi a mestert

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni… ezt üzeni most az őrangyalod. Csak úgy éred el célodat, amelyről e pillanatban kérdezel, ha módszeresen pallérozod képességeidet. Őrangyalod gondoskodik arról, hogy legyen elég időd a rendszeres munkálkodásra.

Kellemes üzenet ez, hisz arra szólít fel, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz. Az új készségek gyakorlása hatékonyabbá és magabiztosabbá tesz majd, ami kedvezően hat egyéb életterületeidre is.

A kártyalap arra is vonatkozhat, hogy nyiss magánpraxist gyógyítóként, vagy fejleszd a lehető legmagasabb fokra gyógyító képességeidet. “Gyakorlat teszi a mestert” – régi közmondás ez. Ezúttal ne törekedj mesteri tudásra, elégedj meg a gyakorlással.