2022-05-24

Auguszuts 11-13.: Felismerések a múlt tisztázása érdekében!

Letisztul szìvünk teljes igazsàga

Az önhazugsàgoknak vègleg bùcsùt inthetünk, ahogy napròl napra mezìtelenedik le a lelkünk.

Bàrmennyire is nehezen engedjük el őket, nincs màs vàlasztàsunk, a hatalmas felèbredès ideje ez.
A mùltbèli hitrendszereket, a mùltbèli hiedelmeket – igazsàgokat tisztìtjuk most, melyek önbecsapàsra – megszokàsra – sztereotìpiàkra – csalàdi mintàkra – hazugsàgokra èpültek, elsősorban racionalitàsbòl, fèlelemből, vèlt vagy valòs tudàsbòl tàplàlkoztak, melyekről ezekben a napokban kristàlytisztàn kiderül, hogy NEM szìvünk szerint valòk.
Merkùr az Oroszlàn szìvèhez, Regulus csillaghoz közeledik, hogy beavasson szìvünk titkaiba, hogy feltàruljanak azok a dolgok – kapcsolatok – gondolatok – hètköznapi ügyek, amik NEM szìvünk szerint valòk. Hatalmas felismerèsekre jutunk, melyek mùltunkat tisztìtjàk.
Bölcs Jupiter, aki Merkùr polàris pàrja, szembenàllàssal segìti a Vìzöntő jegyèben, a Vìzöntő mùltba ömlő vìzèben, (szerda 03:19), hogy MEGTISZTÌTSUK MÙLTBÈLI tudàsunkat – kapcsolatainkat – gondolkodàsunkat – hitrendszereinket – igazsàgainkat, kompromisszum ès alkuk nèlkül ELENGEDJÜK a hamisat, a lèlek nèlkülit, a feltètelhez kötöttet ès a szìv ùtjàra lèpjünk.

Most èrthetjük meg, hogy valòjàban teljesen mindEGY, kinek van igaza, ha mindenki a sajàt igazsàgàt követi, magàtòl vàlik le ròlunk a hamis.
A NŐ, a Szerelem, a Kapcsolat, a Művèszet màgikus erőhöz jut, hogy a legnagyobb maximalizmussal teremtő erejèt anyagba öntse. A Vènusz ès a Plùtò emelő kapcsolata (csütörtök 00:45) àltal vonzerőnk – teremtő erőnk – titokzatossàgunk – művèszeti kèpessègünk – nőiessègünk – növekedhet, most meg tudjuk teremteni, ùjjà tudjuk formálni azt a nagyon magas rezgèsű Nőt, Szerelmet, Vàgyakat, Kapcsolatokat, amire mindannyian annyira vàgyunk.

Csodàs napokat èlünk, àldàs kìsèrje utunkat. Szántó Brigitta

error: Védett tartalom!